Pika referimi

August 24, 2017 | 10:03

Nga Gëzim Tushi: Lërini moralizimet banale!

Nga Gëzim TUSHI Sociolog

Nga Gëzim TUSHI
Sociolog

Jetojmë në një botë TURBOKAPITALISTE në të cilën MBRETËRON kudo e në çdo gjë SHPEJTËSIA.

Të ngadaltët, njerëzit me xhiro mendore të frenuara, ata që filozofojnë dhe qëndrojnë në “pritje të Godosë” për fat të keq në këtë kohë të shpejtësive marramendëse dhe të vështira për t’u orientuar, janë të destinuar të mbeten pas.

Që do të thotë se, janë të “dënuar” të dështojnë në shumicën e rasteve për faj të tyre, ngaqë nuk kanë kapur SHPEJTESINË E KËRKUAR!

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com