FB

June 4, 2022 | 8:40

Omega 3 mund të ndihmojë spermatozoidet

Për të prodhuar spermatozoidët me cilësi më të mirë, që i japin më shumë mundësi riprodhimit, është mirë që të merrni yndyrna, por vetëm ato Omega 3.

Ky është përfundimi i një studimi të “Massachusetts General Hospital” dhe të “Harvard Medical School”, të cilët kanë përfshirë në studim 99 meshkuj, të ndarë në tri grupe në bazë të sasisë së yndyrnave që merrnin. Në përfundim të studimit, ata që nuk merrnin Omega 3 kishin një përqendrim më të ulët të spermatozoidëve.

 

Përgatiti: Manjola EREQI  |  Botuar në Revistën “Psikologjia”, Nr. 166

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top