FB

September 1, 2021 | 9:05

Pantallonat elegante që nuk duhet t’i mungojnë rikthimit tuaj në zyrë (Foto)

Pantallona të përshtatura, të gjera dhe të buta: përzierja e pëlhurave, ngjyrave dhe zgjedhjet e siluetit ju ndihmojnë për të shijuar kthimin në zyrë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Ndër veshjet e shtatorit, pantallonat vjeshtë / dimër 2021-2022 marrin një rol udhëheqës, të kombinueshme me palltot maxi dhe trikot e mëdha prej kashmiri.

 

Burimi / https://www.marieclaire.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top