Marrëdhënie

December 9, 2019 | 8:05

Për një marrëdhënie të lumtur mbani mend këto pesë fjalë

Një marrëdhënie  e lumtur nuk krijohet brenda natës. Gjatë viteve ju ndesheni me shumë vështirësi. Por pavarësisht këtyre, në çift ekziston respekti reciprok dhe admirimi.  Çiftet e lumtura jetojnë jetën e tyre së bashku, bëjnë gjëra së bashku dhe kalojnë kohë së bashku.

Nëse ju dëshironi të keni një marrëdhënie që zgjat dhe të lumtur, mbani mend këto pesë fjalë:

1

  1. MËSONI

Ju duhet të mësoni se çfarë gjërash pëlqen apo urren partneri juaj. Duhet të gjeni kohë për të kuptuar partnerin. Duhet të njiheni me historinë e tij personale, mendimet, emocionet dhe besimet.

  1. Kufijtë

Çdo person dhe çdo marrëdhënie ka kufijtë e saj. Duke respektuar kufijtë personal, ju respektoni njëri-tjetrin.

  1. Jeto

Jetoni jetën tuaj së bashku. Njerëzit kanë nevojë për të kaluar kohë me njëri–tjetrin.

  1. Qeshni

E qeshura është ilaçi më i mirë. Çiftet që janë të qeshur, janë të lumtur së bashku. Mos e merrni njëri-tjetrin shumë seriozisht.

  1. Dashuroni

Gjithkush jep dhe merr dashuri ndryshe. Njerëzit të cilët kanë marrëdhënie të lumtur, kuptojnë këtë dhe kërkojnë ti japin partnerit të tyre llojin e dashurisë që u nevojitet. Ata janë të përkushtuar për arritjen e lumturisë.

Revista Psikologjia

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected]norama.com.al / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400
[email protected] / Cel: 0682054846

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top