FB

October 14, 2021 | 8:10

Posta / Nuk mund të ndaloj së fjeturi me miken time më të mirë, por e di që nuk mund të jemi bashkë

Pyetje: Çdo marrëdhënie që kam dështon dhe pastaj përfundoj përsëri në shtratin e mikes time më të mirë. Unë e dua atë, por ne nuk mund të jemi bashkë. Kam humbur numrin e rasteve kur kemi tradhtuar partnerët tanë përkatës me njëri -tjetrin. Jemi rreth të tridhjetave dhe jemi njohur që nga universiteti. Ne komunikojmë. Ajo di gjithçka për mua. Ne jemi gjithmonë ata që festojmë deri në fund të natës, ata që janë gati për një aventurë.

Por gjithmonë na ka ndaluar diçka të lidhemi siç duhet. Në rastet e rralla që të dy jemi beqarë duket se i trembemi njëri -tjetrit. Do të më pëlqente të isha i dashuri i saj, por shqetësohem se ajo do të qeshte me mua, pastaj do të humbja shoqen time më të mirë.

Kohët e fundit ajo është ndarë nga një i dashur me të cilin ishte për gjashtë muaj.  Ashtu si sahati ajo më thirri mesnatën e mbrëmshme dhe më pyeti nëse mund të vinte. Edhe pse po njoh dikë nuk mund ta refuzoja vizitën e saj. Ne bëmë seks në divanin tim sapo ajo mbërriti dhe pastaj u ngjit lart në dhomën time të gjumit dhe bëmë përsëri seks.

Ne fjetëm në krahët e njëri -tjetrit dhe gjithçka u ndje aq e drejtë. Nuk e kam idenë nëse ajo dëshiron të jetë me mua siç duhet apo jo. Ajo është shumë e bukur dhe unë kam parë djem që binin në këmbët e saj për të qenë me të. Vajza që po njoh ankohet se i dukem i hutuar dhe ajo ka të drejtë – nuk mund ta nxjerr nga mendja shoqen time më të mirë.

Unë e di se si shkojnë muajt e ardhshëm. Do të më braktisi dhe më pas, kur ne të dy jemi beqarë, shoqja ime më e mirë dhe unë do të fillojmë të takohemi me njëri -tjetrin. Pastaj njëri prej nesh do të takojë dikë tjetër dhe gjithçka fillon përsëri. Unë dua ta thyej këtë cikël.

Përgjigje: Kam frikë se nuk do ta dini kurrë nëse ajo dëshiron të jetë me ju nëse nuk e pyesni atë. Dhe pse nuk duhet të lidheni ju të dy? Shumë marrëdhënie të mira dhe të forta lindin nga miqësia. Ju kërkoni njëri -tjetrin. Ju e dini se çfarë e bën tjetrin të ndihet mirë. Seksi është i mirë. Çfarë nuk ju pëlqen? Është koha t’i tregoni asaj se çfarë do të thotë ajo për ju. Nuk është e drejtë, për të gjithë njerëzit, që ju të dy vazhdoni t’i tradhtoni për të vazhduar në këtë mënyrë. Cila është më e keqja që mund të ndodhë? Ajo mund të jo, por ju mund të keni ende miqësinë tuaj.

 

 

Burimi / https://www.thesun.co.uk/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top