FB

July 30, 2022 | 9:25

Posta / “Seksi me partnerin tim përfundon shumë shpejt. Çfarë mund të bëj?”

Unë dhe partneri im bëjmë seks të rregullt, gjë që është e mrekullueshme, por atij i pëlqen gjithmonë të ketë kontrollin – dhe kjo do të thotë se gjithçka ka të bëjë me të dhe përfundon shumë shpejt. Në fillim ai më kërkoi ta udhëzoja se çfarë doja, por, kur u përpoqa, ai këmbënguli se i pëlqente të bënte atë që bën dhe se nuk ishte për diskutim. Nuk dua ta shqetësoj duke thënë të vërtetën flagrante – se kjo është e papërmbushur për mua. Kjo ka vazhduar për një kohë të gjatë. Unë dua një jetë seksuale të përbashkët, jo vetëm për të. A mund të më ndihmoni të merrem me këtë?

Disa njerëz bëhen shumë të shqetësuar për rolin e tyre të pritshëm për të ndihmuar partnerin të përjetojë kënaqësi dhe orgazmë, dhe ndoshta partneri juaj është bërë kokëfortë sepse mendon se nuk mund t’i plotësojë nevojat tuaja. Mund të jetë që ai është thjesht egoist – por vetëm duke e pranuar këtë nuk do të arrini atë që dëshironi. Përpiquni t’i qaseni këtij problemi nga këndvështrimi se ndoshta ai ka nevojë për një lloj tjetër drejtimi nga ju, dhe ka frikë të jetë një zhgënjim. Shumë gra kanë zbuluar se marrja e përgjegjësisë për kënaqësinë e tyre rrit kënaqësinë reciproke. Mundohuni të gjeni mënyra të bazuara në erotikë për të rritur kënaqësinë tuaj gjatë të bërit dashuri. Një teknikë përfshin stimulimin e vetes me dorë ose me një lodër seksi gjatë marrëdhënies seksuale. Shumë partnerë e shohin këtë eksituese shtesë, dhe si rezultat ata vetë bëhen më të gatshëm për t’u udhëhequr në ofrimin e stimulimit të drejtpërdrejtë të klitorit ose çfarëdo tjetër që dëshirohet. Jini të durueshëm dhe butësisht mbështetës. Bëjini kërkesat tuaja shumë të thjeshta dhe të qarta dhe shpërblejeni çdo përpjekje të vogël që ai bën për t’ju kënaqur. Mbi të gjitha, mbani mend se ju keni të drejtë të dëgjoheni dhe të plotësoni nevojat tuaja seksuale.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi www.theguardian.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top