FB

August 4, 2021 | 8:22

Posta / Vajza ime mendon se është shumë shpejt pas vdekjes së babait të saj që unë të njoh një partner të ri

Vajza ime nuk dëshiron që unë të gjej një të dashur të ri dhe frikëson këdo që është i interesuar për mua. Ajo është ende e pikëlluar për babanë e saj dhe thotë se është shumë shpejt për mua dhe e papërshtatshme.

Por unë ndihem shumë e vetmuar – thjesht dua një shok. Unë jam 60 vjeç dhe burri im vdiq papritur, në moshën 62 vjeç, gjashtë muaj më parë. Vajza jonë, 30 vjeç, ishte shumë e lidhur me të atin dhe e përjetoi shumë rëndë largimin e papritur të tij.

Unë e doja shumë burrin tim. Mendimi për 20 vjet vetmi më bën të dëshiroj të heq dorë nga jeta. Një fqinj – i ve – më ka mbështetur dhe tregoi hapur se është i interesuar për mua. Kur i thashë vajzës sime ajo tha se ishim të neveritshëm dhe i tha atij të më linte vetëm. U ndjeva e turpëruar dhe e poshtëruar. Çfarë mund të bëj që të ndihem më mirë?

Përgjigje: Nuk është gabim të duash shoqëri. Vajza juaj po sillet kështu sepse është e shqetësuar për ju. Ajo nuk dëshiron që dikush të përfitojë nga nëna e saj. Ajo ndoshta është gjithashtu e shqetësuar që ju do ta harroni babanë e saj, i cili për të nuk mund të zëvendësohet kurrë. Sigurojeni atë që gjithmonë do ta doni, por nuk po e përballoni dot vetminë. Ndoshta ajo mund të kalojë më shumë kohë me ju. Një pjesë e arsyes pse ndiheni e vetmuar është se jeni akoma e pikëlluar.

 

Burimi / https://www.thesun.co.uk/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top