FB

April 1, 2024 | 0:00

Pranverë ofertash në Optika 1!

Optika 1, i vetmi distributor ekskluziv në Shqipëri dhe Kosovë për tregtimin e xhamave ZEISS, kompanisë gjermane lider në botë në fushën e shikimit.

Me një ekip të specializuar në fushën e okulistikës vendas dhe të huaj, Optika 1 është lider në Shqipëri dhe Kosovë duke ofruar ekspertizën më të mirë mjekësore. Teknologjia më e përparuar për kontrollin e shikimit, ZEISS ofrohet ekskluzivisht në rrjetin e dyqaneve Optika 1. Çdo gjë për një shikim perfekt me xhamat më të qartë në botë, ZEISS.

Këtë pranverë Optika 1 vjen me oferta në syzet optike dhe të diellit. Përfitoni deri në 70% zbritje në outlet-in më të madh tek Rruga e Kavajës.

Zgjidh direkt nga shtëpia, duke blerë online në optikaone.com. Transportin në gjithë Shqipërinë e përfitoni Falas.

kop

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top