Marrëdhënie

July 7, 2018 | 9:13

Pyetjet që duhet të jeni në gjendje t’u përgjigjeni në lidhje me partnerin tuaj

Shumica e njerëzve ndoshta mendojnë se e njohin partnerin e tyre mjaft mirë. Në fund të fundit, kur kalojmë kohë me dikë që e duam, ne natyrisht njohim se çfarë i bën ata të veçantë. Por edhe marrëdhëniet më të forta mund rriten dhe të bëhen më të forta kur ne ndajmë dhe mësojmë nga të tjerët rëndësinë tonë për të.

Këtu janë pyetjet që duhet të jeni në gjendje të përgjigjeni për dashurinë tuaj të vërtetë.

Cilat ushqime urren?

Kush është shoku i tij më i mirë?

Çfarë mendojnë për marrëdhëniet afatgjata apo martesën?

Cila është pushimi i tyre i ëndrrave?

A besojnë ata në Zot?

A të pëlqejnë të përqafohen kur flenë?

A votojnë ata?

Cila është kënga e tyre e preferuar?

A besojnë në fantazma?

Kush është shprehja e tyre e famshme?

Cila është puna e tyre e ëndrrave?

A ka shkuar në kolegj dhe çfarë ka studiuar?

A dëshiron të ketë fëmijë?

A pinë kafe dhe si e marrin atë?

Cila është dita ideale për takim?

A shkojnë me familjen e tyre?

Çfarë ju pëlqen të lexojnë?

A janë konfrontues?

A janë alergjikë nga diçka?

A gërhasin?

A konsiderojnë veten të mirë me paratë?

Cila është vendlindja e tyre?

Sa shpesh i përdor mediat sociale?

Cili është kujtimi i tyre i preferuar i fëmijërisë?

Cila është frika e tyre më e madhe?

A ka ndonjë problem shëndetësor?

A e konsiderojnë veten të çuditshëm apo të tërthortë?

Cili është filmi i tyre i preferuar?

Për çfarë gjërash debatoni zakonisht?

A pëlqen që ta festojë ditëlindjen?

Cila është mënyra e tyre e preferuar për t’u çlodhur?

Çfarë urrejnë te puna e tyre aktuale?

Si ndihen ata rreth shfaqjes së dashurisë në publik?

A ju pëlqen që të gatuajnë

Çfarë është diçka për të cilën atyre vërtet ju vjen keq?

Çfarë superfuqie do të donin që të kishin?

Cila është ngjyra e tyre e preferuar?

A janë të çrregullt apo të pastër në shtëpi?

Sa kujdesen ata për pamjen e jashtme?

A kanë ndonjë hobi që janë të pasionuar?

Cili është sporti i tyre i preferuar?

A shpresojnë të bëhen të pasur ndonjë ditë?

A duan ndonjëherë të jetojnë në një vend tjetër?

Çfarë pëlqejnë te pica e tyre?

A janë ata të hapur?

A është romanca e rëndësishme për ta?

 

Përgatiti: Brikela DACI | Burimi / msn.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com