Radiografi

March 1, 2020 | 8:00

Radiografi / Anila Denaj, GRUAJA e Financave

Një vit në krye të dikasterit më të rëndësishëm të qeverisë, Ministrja e Financave dhe e Ekonomisë vjen në një rrëfim mbi përvojat e sukseset në sistemin financiar, sfidat dhe mundësitë profesionale duke ia dalë të bëjë gjëra të rëndësishme për vendin e saj.

1

Mbështetja e mazhorancës dhe e kryeministrit Edi Rama, një mirënjohje për besimin në krye të këtij posti të rëndësishëm, dhe vlerësim në dimensionin profesional.
 

Ministrja Anila Denaj rrëfen gjithaq më shumë për rolin si lidere, bashkëpunimin me skuadrën e saj në Ministri, (e cila drejtohet nga 5 femra profesioniste), për barazinë gjinore, figurën e gruas, kohën për familjen dhe rolin e saj si nënë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top