Radiografi

September 1, 2018 | 8:15

Radiografi / Vivere SPA & Dermocare: Jeto në thelb mirëqenien!

Në këtë numër në revistën “Psikologjia” do të lexoni:

1

Shtatori është muaji që lë pas adrenalinën e “relaksit” të pushimeve, e na rikthen në gjurmët e punës. Tensioni rifillon sërish, niveli i stresit rritet gjithashtu. Është koha të ndërmerrni hapin aspak luks kur bëhet fjalë për shëndetin psikofizik.

Erdi Sinani dhe Elton Musa, dy sipërmarrës të Qendrës “Vivere SPA & Dermocare, sjellin zgjidhjen e duhur për t’i lënë vend meditimit dhe qetësisë në rimarrje të energjive të munguara.

 

“Vivere SPA Dermocare”, tashmë me ambiente të reja, me hapësirë të konsideruar për të gjitha llojet e trajtimeve dermoestetike, është një qendër relaksi sipas standardeve të fundit të BE-së. Ajo vjen si një zgjidhje për të mos kursyer asnjë nga shërbimet e nevojës themeltare, deri ato kurative, për këdo kërkon njeriun e fushës të specializuar.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com