Lifestyle

September 25, 2020 | 8:16

Renditja e shenjave femërore të zodiakut nga më të fortat tek ato më të dobëtat

Gratë janë një univers kompleks dhe i mrekullueshëm. Një përzierje e forcës, krenarisë, brishtësisë… Por këto nuanca karakteri mund të kenë thellësi më të madhe te disa dhe më pak te të tjerët. Për këtë arsye ne kemi përpiluar renditjen e shenjave femërore më të forta dhe ato më të brishta dhe emocionuese të zodiakut.

Renditja e shenjave femërore të zodiakut nga më të fortat tek ato më të dobëtat:

 1. Akrepi

Gratë e Akrepit zënë podiumin e renditjes sonë të veçantë. Mbi të gjitha dihet që është shenja më e fuqishme e Zodiakut. Analitike, intuitive, ato dinë të kalojnë edhe situatat më të vështira.

 1. Bricjapi

Një hap më poshtë gjejmë gratë e Bricjapit. Gratë e kësaj shenje janë të afta për të përballuar çdo sfidë dhe për të arritur qëllimet e tyre. Gabimet dhe dështimet nuk i ndalojnë ato, por vazhdojnë me kokën lart dhe pa u ndalur kurrë.

 1. Demi

Në vendin e tretë, midis shenjave më të forta dhe më të guximshme gjejmë gratë e Demit. Kokëforta dhe këmbëngulëse. Ato i mbyllin ndjeshmëritë e tyre në një sirtar dhe marrin fushën si luftëtare të vërteta kur jeta e kërkon atë.

 1. Luani

Plot krenari gratë e Luanit mund të zënë vetëm vendet e para në renditje. Ato jetojnë aspekte të ndryshme të jetës me të cilat përballen hapur, duke përdorur të gjithë forcën dhe energjinë e tyre dhe nuk përpiqen të kapërcejnë pengesat. Ato kurrë nuk mashtrojnë.

 1. Dashi

Fajësoni instiktin dhe padurimin e tyre që shpesh i bën ato të lënë gjërat pa mbaruar, sepse ato humbasin pas projekteve të tjera. Të jesh i fortë do të thotë gjithashtu të dish të meditosh dhe të kesh një listë të qartë të përparësive.

 1. Virgjëresha

Dhuratat e mëdha të shenjës së Virgjëreshës lejojnë që gratë e lindura nën këtë shenjë të pushtojnë një vend të ndërmjetëm në renditjen e shenjave më të forta femërore. Fuqia e saj është e kombinuar me inteligjencën e madhe dhe nuk pushton pozicionet e larta vetëm sepse sasia e përditshme e punës dhe përgjegjësisë që merr përsipër rrezikon të dobësojë shëndetin e saj psikofizik.

 1. Shigjetari

Pozitiviteti dhe optimizmi i grave Shigjetar janë padyshim pikat e forta. Ajo që i penalizon është padurimi i tyre që i shtyn të heqin dorë nga avantazhet dhe mundësitë.

 1. Binjakët

Ajo që dobëson gratë Binjake është pamundësia për t’u përqendruar në një qëllim të vetëm. Gjithmonë në nxitim dhe prapa një mijë gjërave, ata lënë shumë gjëra të papërfunduara. Prandaj, ato harxhojnë energjitë e tyre, të cilat sigurisht mund të përdoren në një mënyrë më të mirë.

 1. Peshorja

Ajo që i rendit gratë Peshore në vendin e nëntë është pavendosmëria e tyre edhe kur përballen me zgjedhje më pak të rëndësishme. Ato duhet të kenë më shumë besim në vetvete që të jenë të forta dhe të marrin më pak parasysh gjykimet e të tjerëve.

 1. Ujori

Gratë e lindura nën shenjnë e Ujorit janë shumë të çorganizuara dhe të humbura pas ëndrrave të tyre. Krijuese dhe imagjinative, ato shpesh dhe me dëshirë e humbin shikimin nga realiteti.

 1. Gaforrja

Gaforrja është shenja më emocionale e Zodiakut dhe për këtë arsye grave të lindura nën këtë shenjë u mungon siguria dhe vetëbesimi që do t’i bënte ato shumë më të forta.

 1. Peshqit

Dhe në fund të renditjes së shenjave më të forta femërore të zodiakut, gjejmë shenjën e Peshqve. Një shenjë jashtëzakonisht e ndjeshme dhe shpesh e lidhur shumë me të kaluarën. Gratë e lindura nën këtë shenjë duhet të mësojnë të jenë më praktike dhe të përqendrohen në të tashmen.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top