Radiografi

January 28, 2017 | 8:47

Revista Psikologjia, Janar 2017

fb_img_1485591595545Ervin Salianji: Politika është akt!

Në një rrëfim brenda dhe jashtë politikës, Sekretari për Aksionin Qytetar në Partinë Demokratike bën të njohur atë që ka shënjuar rrjedhën e krijimit të tij si një personalitet jo thjesht politik, por të një qytetari në radhë të parë. Gjithçka mbi fëmijërinë, pjekurinë studentore, angazhimet në gjurmët e të atit, politikën dhe të ngjashmit, jetën private, pasionet, qëllimet dhe pritshmëritë që do të shënojnë 2017.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com