FB

January 22, 2022 | 8:55

Shenjat e zodiakut që ngjallin besim

Asgjë nuk mund ta lëkundë besimin e këtyre tre shenjave, çfarëdo që t’u ndodhë!

Dashi

Kjo shenjë, e ardhur nga zjarri dhe e sunduar nga Marsi, është imponuese, e shkathët në mendime dhe e vrullshme. Dashi shquhet gjithashtu për vetëbesimin e tyre, përpiqet të ndërtojë pavarësinë e tij, është mjaft i sigurt për të mos u varur nga askush, ose të paktën përpiqet të mos e bëjë këtë. Ata e dinë shumë mirë se çfarë duan dhe çfarë duhet të bëjnë për të marrë atë që duan, ndaj janë goxha të sigurt për veten e tyre. Ata që i përkasin shenjës së Dashit do të kenë gjithmonë nevojë për një udhërrëfyes, është e natyrshme që nga shenja e parë e zodiakut, e para e trilogjisë së zjarrit, është shkëndija që ndriçon shtigjet.

Luani

Luani, mbreti i xhunglës drejton grupin e tij për t’u përballur me çdo pengesë. Në zodiak shkëlqen besimi dhe asgjë nuk mund të lëkundë sigurinë e të lindurve të kësaj shenje, e cila është një mur i blinduar me qëndrueshmërinë dhe vetëvlerësimin e tij, totalisht i paprekshëm dhe i pathyeshëm. Luanët janë deri tani mbretërit e vetëbesimit, një kështjellë e palëkundur. Njerëzit e lindur midis 23 korrikut dhe 22 gushtit kanë ardhur tashmë në botë me fuqinë për të tërhequr vëmendjen për vetëbesimin e tyre.

Shigjetari

Përfaqësuesit e kësaj shenje janë mjaft të sigurt për të mbajtur një dialog me këdo, për çdo temë. Është thjesht për shkak të natyrës së tyre shëtitëse që Shigjetarët përpiqen ta mbajnë të përditësuar këtë vetëbesim, duke frymëzuar të gjithë me entuziazmin dhe dëshirën e tyre për të eksperimentuar. Praktikisht këmbëngulës kur bëhet fjalë për vetëvlerësimin, ata dinë të ngrenë çështje të ndryshme, të thella dhe/ose sipërfaqësore, në varësi të situatës dhe disponimit të tyre. Vetëvlerësimi i tij mund të frymëzojë njerëzit e afërt, kjo sepse kjo shenjë dëshiron të pushtojë botën, të hapë shtigje të reja dhe të zgjerojë kufijtë e vetëvlerësimit të tij.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top