Lifestyle

September 10, 2020 | 8:18

Shenjat më të paqëndrueshme të zodiakut

Fazat e hënës janë konsideruar gjithmonë “përgjegjëse” për luhatjet tona të humorit dhe sjelljet pak a shumë të çuditshme. Prandaj, termi humor i keq tregon një person të prirur të ndryshojë papritur humorin dhe pa ndonjë arsye të dukshme. Ato që ju paraqesim janë pikërisht shenjat më të çmendura të zodiakut.

Le të zbulojmë kush janë ata dhe çfarë e karakterizon personalitetin e tyre.

Demi

Ndër shenjat që ndryshojnë papritur humorin gjejmë shenjën e Demit. Kjo shenjë është mësuar të bie në mbështjelljet e zemërimit dhe të bëhet nervoz për gjënë më të vogël. Humori i tij nuk ka gjasa të mbetet i qëndrueshëm për një ditë të tërë, por ndikohet vazhdimisht nga ato që po ndodhin përreth.

Binjakët

Sigurisht, ndër shenjat më të çmendura të zodiakut, nuk mund të mungojë ajo e Binjakëve. Një shenjë e dyfishtë dhe e aftë të alternojë qetësinë dhe zemërimin, gëzimin dhe humorin e keq, lehtësinë dhe dëshpërimin me lehtësi ekstreme. Do t’ju ketë ndodhur të befasoheni përpara ndryshimeve të tij të shpejta dhe të pakuptueshme.

Gaforrja

Është shenja më emocionale e Zodiakut, kështu që nuk mund të mungonte në këtë klasifikim. Është pasiguria që e bën humorin e tij të paqëndrueshëm, frika për të mos qenë i dashur, i kuptuar, ose shqetësimi i fortë për të dashurit e saj. E udhëhequr drejtpërdrejt nga Hëna, është një shenjë absolutisht e paparashikueshme, e aftë të kalojë nga një gjendje mendore në tjetrën me lehtësi çarmatosëse.

Akrepi

Është një shenjë e stuhishme, dramatike, e pasionuar. Kjo mund ta bëjë shenjën e Akrepit ndër më të luhatshmet dhe më të çuditshmet. Humori i tij mund të jetë i gëzuar dhe i gjallë dhe një sekondë më vonë i errët dhe i heshtur. Arsyen e këtij ndryshimi të papritur e di vetëm ai dhe është e kotë që ta pyesësh për arsyet. Duhet të presësh që dielli të shkëlqejë përsëri.

Peshqit

Dhe së fundmi, midis shenjave më të paqëndrueshme të zodiakut, ne gjejmë shenjën e Peshqve. Të pajisur me ndjeshmëri ekstreme, të lindurit e kësaj shenje reagojnë ndaj gjithçkaje që ndodh rreth tyre dhe shpesh në një mënyrë të habitshme. Ne mund t’i shohim ata papritmas të trishtuar ose të tërhiqen shpejt në botën e tyre të brendshme. Ata janë të lumtur dhe të gëzuar dhe menjëherë më pas të zymtë dhe në hije. Ndonjëherë është një fjalë që ua ndryshon atyre gjendjen shpirtërore, ndonjëherë një gjest që mund t’i zhgënjejë.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top