Lifestyle

September 12, 2020 | 8:16

Shenjat më të vrazhda të Zodiakut

Ekziston një ndryshim i madh midis të qenit i sinqertë apo i drejtpërdrejtë dhe shprehjes së mendimeve tuaja në një mënyrë të vrazhdë! Ne e dimë që ky ndryshim delikat varet nga shumë faktorë.

Të gjithëve u ndodh të kenë kaluar një ditë e keqe dhe me atë rast harrojnë një sjellje të caktuar. Por ka edhe nga ata që të shprehurin në mënyrë të vrazhdë e bëjnë me dëshirë. Ato janë shenjat më të vrazhda në zodiak. Po, sepse impulsiviteti dhe një mungesë e caktuar takti varen nga yjet dhe data e lindjes.

Para se të shohim së bashku cilat janë shenjat tepër të menjëhershme dhe të drejtpërdrejta, le të bëjmë edhe një reflektim. Në shumë raste, një farë vrazhdësie në qëndrim nuk pasqyron dëshirën për të lënduar ose mosrespektuar të tjerët. Ndoshta është e nevojshme për të mos lejuar të tjerët të kalojnë një prag të caktuar.

Shenjat më të vrazhda të Zodiakut

  1. Dashi

Ndër shenjat më të vrazhda të Zodiakut gjejmë të lindurit nën shenjën e Dashit. Njerëz impulsivë, dhe shpesh të penguar nga një aftësi themelore për të mos u dukur të vrazhdë: durimi! Pika e dhimbshme e Dashit është që duan gjithçka menjëherë, gjë që i bën ata të përfshihen deri në pikën që harrojnë qetësinë dhe sjelljet e sjellshme.

  1. Gaforrja

Ajo që përcakton momentet e keqdashjes tek njerëzit e kësaj shenje, pikërisht tek ata që janë kampionë të ndjeshmërisë, është një pasiguri e caktuar. Kur kjo gjendje shpirtërore bëhet mbizotëruese, Gaforrja humbet kontrollin dhe bëhet një nga shenjat më të vrazhda të Zodiakut!

  1. Shigjetari

Shokët dhe miqtë e Shigjetarit janë të drejtpërdrejtë dhe nuk shkojnë rreth problemeve ose, të paktën, asaj që ata mendojnë si të tillë. Sidomos kur vihen në rrezik pavarësia dhe liria e tyre. Në këtë mënyrë ata i humbin ato tipare të qeshura dhe bëhen të vrazhdë.

  1. Ujori

Nuk është për t’u habitur që Ujori meriton gjithashtu një vend midis shenjave më të vrazhda të Zodiakut. Sepse nuk është një shenjë e thjeshtë, e aftë të alternojë periudha heshtjeje me të tjerët në të cilat e folura çon në qëndrime të drejtpërdrejta. Ata që e njohin mirë e dinë që të dy gjërat shkojnë dorë për dore dhe për këtë arsye kur një Ujor është zhytur në thellësitë e tij, përgatituni si duhet!

  1. Binjakët

Ashtu si Ujori, Binjakët shquhen për alternimin e sjelljeve të tyre me të tjerët që padyshim nuk janë të durueshëm. Më së shumti ndodh kur mërziten, kur humbin interesin për një situatë ose marrëdhënie. Në atë pikë ata nuk njohin sjellje, por flasin në një mënyrë shumë të drejtpërdrejtë dhe herë pas here, të vrazhdë!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top