Lifestyle

November 4, 2020 | 9:39

Shenjat që do të kenë më shumë fat gjatë këtij muaji

Sipas parashikimeve astrologjike për nëntorin e vitit 2020, do të favorizohen kryesisht 3 shenja të Zodiakut, të cilat do të kenë më shumë fat gjatë kësaj periudhe të vitit.

Midis atyre që do të gëzojnë mbrojtje më të madhe nga yjet, janë Binjakët, për të cilët do të jetë një nëntor me shije të ëmbël. Përkundër asaj që dikush mund të mendojë, shenja do të ndalet së ripërtypuri shumë për të ndërmarrë ndonjë veprim. Kështu që qëllimet e tyre mund të bëhen konkrete dhe pozitive. Peshorja do të përfitojë nga një rimbushje energjie për t’u shfrytëzuar në maksimum në sferën profesionale dhe personale. Në veçanti, të lindurit nën shenjën e Peshores do të jenë në gjendje të dëgjojnë trupin e tyre dhe të ndalen në kohën e duhur.

Sipas parashikimeve astrologjike edhe shenja e Bricjapit do të jetë në gjendje të shijojë qetësi më të madhe. Përveç kësaj, të lindurit e kësaj shenje do të jenë në gjendje të kapërcejnë momentet e komplikuara.

Nga ana tjetër, nëntë shenjat e tjera të Zodiakut do të duhet të luftojnë më shumë gjatë këtij muaji.

Binjakët

Introspektimi dhe veprimi: fjalët kyçe që do të drejtojnë hapat e kësaj shenje këtë muaj. Kjo shenjë e Zodiakut zakonisht nuk mendon shumë gjatë ose nuk vepron në mënyrë impulsive, por megjithatë përpiqet të lëvizë me kujdes. Dritë jeshile për relaksimin dhe kohën e lirë, kështu që të lindurit e kësaj shenje do të jenë në gjendje t’i përkushtohen pasioneve si: gatimi, sporti. Yjet i këshillojnë Binjakët të mos hezitojnë të ndërmarrin aktivitete të reja për të cilat kanë menduar prej kohësh.

Peshorja

Muaji nëntor 2020 do të jetë mjaft emocionues dhe aktiv për Peshoren. Trupi dhe mendja e përfaqësuesve të kësaj shenje do të vihen në provë, por pa shumë përpjekje. Në fakt, të gjitha përpjekjet që shenja do të bëjë në ditët në vijim do të kenë një ndikim të rëndësishëm dhe afatgjatë. Vetëm kini kujdes të mos tregoni shumë dhe të mos e teproni.

Bricjapi

Bricjapi përmendet gjithashtu midis shenjave të Zodiakut që do të kenë më shumë fat në muajin nëntor 2020. Të lindurit e kësaj shenje do jenë në gjendje të mbështeten në një formë Olimpike. Ndërhyrjet e pakta që mund të përjetojë shenja do të fshihen shpejt nga aftësia për të bërë hapa pas. Por yjet ju këshillojnë ta mbani nën kontroll egon tuaj. Në vend të kësaj, Bricjapi duhet të përqendrohet te komunikimi dhe bashkëbiseduesit e tij, veçanërisht kur keni mendime të ndryshme.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top