FB

March 10, 2021 | 8:20

Shenjat që tregojnë se një djalë ju pëlqen, por nuk e shpreh

 

Ka raste kur ndiheni sikur ai djalë i veçantë po ju shikon dhe më pas shikon larg, duke ju bërë shumë konfuze. Kjo është arsyeja pse ju doni të dini shenjat që tregojnë se një djalë ju pëlqen, por nuk ua shpreh. Çfarë dëshiron ai? Pse ai të kërkon vazhdimisht edhe pse nuk e njihni njëri-tjetrin. A ju pëlqen?

Mund të jetë që një djalë ju pëlqen fshehurazi. Ata nuk e njohin njëri-tjetrin por ai ju pëlqen. Duke mos folur me ju, nuk do të thotë se ai nuk interesohet për ju, përkundrazi. Ai mund të frikësohet nga ju dhe bukuria juaj, dhe personaliteti i tij nuk është më i hapuri.

Le të shohim shenjat që tregojnë se ai ju pëlqen fshehurazi dhe nuk ua shpreh.

 

Një djalë që ju pëlqen por nuk e shpreh ju shikon gjithmonë fshehurazi

Nëse ai ju pëlqen dhe është dikush me një personalitet të ndrojtur, ai do të shikojë t’ju shikojë kur nuk e kuptoni. Kur të takoni vështrimin e tij, ai do të shikojë larg si një shenjë e sikletit që e kapët në veprim. Ai akt i kthimit mbrapa është një nga shenjat që një njeri që nuk e njihni ju pëlqen. Në siklet, vjedhja përreth, etj., Do të thotë ndjenja dashurie. Me fjalë të tjera, ne do të përballeshim me shenjat më të mira se një djalë që nuk flet me ju pëlqen. Epo, kur një djalë kërkon të shikojë një vajzë pa e vërejtur ajo, është për shkak se ai dëshiron ta vlerësojë atë më mirë.

 

Një djalë që ju pëlqen dhe nuk e shpreh shqetësohet kur kaloni

 

Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se si vepron ai kur jeni pranë tij. Nëse vëreni një ndryshim të qartë në sjelljen e tyre, kjo është gjë e mirë. Dikush që nuk përdor fjalët shpesh tradhtohet nga veprimet e tij. Vini re nëse ai është nervoz apo vepron më çuditshëm se zakonisht, nëse buzëqesh me ndrojtje dhe nëse kërkon të rregullojë flokët. Një djalë nervoz do të kërkojë të duket më mirë përpara vajzës që i pëlqen.

 

Ai përpiqet të flasë vazhdimisht për ju me miqtë e tij më të ngushtë

 

Nëse kjo ndodh shpesh, ato janë shenja të qarta se një njeri ju pëlqen edhe pse nuk ua shpreh. Ai nuk flet drejtpërdrejt me ju, por me rrethin e tij më të ngushtë shoqëror. Për ta zbuluar, thjesht rri me miqtë e tij dhe kushtoji vëmendje. Kur një djalë i ndrojtur dashurohet, miqtë e tij më të ngushtë janë të parët që e dinë. Dhe kjo nuk është domosdoshmërisht se u tregon diçka, por sepse me ta janë më të lirë. Nëse me miqtë e tij ai ju kërkon vazhdimisht me sy, padyshim që ata do ta vërejnë.

 

Nëse e pëlqeni atë djalë, bëhuni miq me miqtë e tij për ta njohur më shumë

 

Një djalë që nuk flet shumë, zakonisht është shumë selektiv me miqtë e tij dhe këta janë miq të vërtetë. Nëse vërtetë ju pëlqen, ai do të flasë për ju me miqtë e tij. Dhe edhe nëse nuk jeni shumë e qartë, gjuha e trupit do t’jua tregojë. Nëse ju pëlqen vërtet ai djalë, do të jetë mirë që ju të afroheni me miqtë e tij për të mësuar më shumë rreth botës së tij. Në këtë mënyrë do të kuptoni se për çfarë po ekspozoheni. Disa nga miqtë e tij do të përpiqen të bëjnë një shaka me të dhe ai mund t’ju tregojë gjëra që ai ua ka thënë atyre për ju.

 

Ai ju pëlqen por mos prisni që ai t’ju kërkojë të dilni

 

Asnjëherë mos prisni që një djalë me këtë lloj personaliteti t’ju kërkojë të dilni. Do të jetë një mrekulli që ai të arrijë të shprehet në mënyrë adekuate para jush, aq më pak sa t’ju kërkojë të dilni. Nëse vërtet ju pëlqen, merrni iniciativën. Shenjat që një djalë ju pëlqen, por nuk ua shpreh do të jenë më tepër fizike sesa verbale. Mos prisni që ai t’ju tregojë gjithçka që ndjen për ju nga një ditë në tjetrën, përkundrazi përqendrohuni në mënyrën se si ai vepron para jush.

 

Ai djalë që nuk flet me ju është gjithmonë aty kur keni nevojë për të

 

Si ta kuptoni nëse ju pëlqen një mik që nuk i shpreh ndjenjat e tij? Një djalë i ndrojtur do të jetë aty kur të keni nevojë për të, ai mund të mos shprehet verbalisht, por prania e tij do të jetë e mjaftueshme. Kurdoherë që keni nevojë të flisni me dikë, ai do të jetë pranë jush.

Nëse mund t’i kuptoni të gjitha ato shenja, do ta kuptoni personin. Kështu që ju mund të dini të lexoni veprimet e tyre në vend të fjalëve. Mos harroni se komunikimi më i mirë nuk është me fjalë, por me qëndrime. Me pak fjalë shenjat që një burrë ju pëlqen, por nuk jua shpreh mund të shihen në gjuhën e trupit të tij.

 

 

Burimi / https://livetheglory.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top