FB

June 15, 2021 | 8:10

Shenjat që tregojnë se shoku juaj është dashuruar në heshtje

  • Ju dëgjon dhe këshillon në momentet tuaja të vështira.

Ka shumë ndryshime midis një shoku dhe një shoku të dashuruar. Por ky ndryshim mund të jetë i vështirë për tu zbuluar. Shumë burra shprehin ndjenjat e tyre të dashurisë pa thënë asnjë fjalë. Është shumë e lehtë të thuash “Të dua” pa mbështetjen e veprimeve. Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme, të dish nëse dikush të do, të shikosh veprimet e tij dhe jo fjalët e tij. Vini re se sa ai ju dëgjon dhe ju shoqëron kur keni probleme.

Shenjat e një burri të dashuruar në heshtje janë shumë të shpeshta tek miqtë e mirë. Ju duket normale që ai ju jep mbështetje, këshilla dhe gjithçka është e pakushtëzuar. Një mik i dashuruar me shoqen e tij më të mirë është diçka që ndodh më shpesh sesa mendoni.

  • Gjithmonë dëshiron që t’i jepni këshilla.

Një shenjë tjetër e një shoku të dashuruar me shoqen është kur ai i beson plotësisht kritereve të saj. Shoku juaj më i mirë është i dashuruar në heshtje kur gjithmonë ju kërkon këshilla për gjithçka. Ai ju sheh si personin perfekt për partneren e tij. Në asnjë moment ai nuk dyshon që ju jeni personi i duhur për gjithçka që dëshiron të arrijë. Ai gjithmonë ju hapet dhe ndjen se gjëja më e rëndësishme është që ju ta dëgjoni atë. Me qëndrimet e tij ai po ju tregon se ju do, se ju jeni personi më i rëndësishëm në jetën e tij.

  • Preferon gjithmonë zgjedhjet tuaja.

Kjo është e sigurt, nëse ai preferon gjithmonë zgjedhjet tuaja, shoku juaj është dashuruar në heshtje. Nuk ka rëndësi nëse ato janë gjëra të parëndësishme apo të komplikuara, ai gjithmonë kujdeset për mendimin tuaj. Për të është sikur ju jeni perëndesha nga e cila varet gjithçka. Ai të do verbërisht. Nga frika se mos ju humb, ai mund të bëjë gjithçka për ju, edhe pa u kujdesur për dinjitetin e tij. Prandaj, kur shoku juaj më i mirë u jep gjithmonë përparësi kritereve tuaja, kjo është një shenjë e dashurisë së heshtur.

  • Ju shikon gjithmonë me një buzëqeshje.

Shoku juaj më i mirë i dashuruar me ju nuk është asgjë e çuditshme. Por si ta dini nëse ai nuk ju thotë kurrë se ju do apo ka ndjenja për ju? Midis miqve ka shumë të dashuruar në heshtje, sepse rreziku është më i lartë. Ata kanë frikë se do të refuzohen dhe madje humbin miqësinë tuaj.

  • Ai ju mban dorën.

Nëse ai vazhdimisht ju mban për dore, shoku juaj është dashuruar në heshtje, mos dyshoni. Mbajtja e duarve është një shenjë e dashurisë midis dy njerëzve. Kur dy njerëz pëlqejnë njëri-tjetrin duart e tyre fillojnë të kërkojnë njëri-tjetrin nga instinktivisht.

Unë mendoj se shoku im është i dashuruar me mua, por unë nuk jam, çfarë mund të bëj? Nëse miku juaj ju mban dorën si në publik ashtu edhe në privat, ai po thotë “Të dua” pa fjalë. Shpjegojini me mirësi atij se nuk jeni të dashuruar, se mund ta ndihmoni me një vajzë tjetër që i pëlqen. Që ka një djalë që të pëlqen dhe nëse i shihni duke u kapur për dore mund të jetë një shenjë e keqe.

  • Gjithmonë i jep asaj diçka nga vetja.

Nëse shoku juaj është dashuruar në heshtje, ai do t’ju japë shumë vlerësim, vëmendje dhe admirim. Ai do të ketë gjithmonë një fjalë të bukur, një pamje të butë dhe ju uron të jeni shumë të lumtur.

Në çdo kohë ai do t’ju japë një dhuratë vetëm sepse mendon për ju dhe jo për shkak të një takimi të veçantë. Kur një burrë e do një grua ai gjithmonë jep detaje nga pjesa më e thellë e vetvetes.

Një mik i dashuruar me shoqen e tij më të mirë është gjithmonë duke thënë “Të dua” me veprimet e tij. Ndonjëherë ndodh që edhe ai nuk e di se ju do, por ai tregon ndjenjat e tij me gjithçka që bën.

  • Ai e kërkon atë dhe e ndihmon në të gjitha detyrat e saj.

Shoku juaj më i mirë ju dashuron në heshtje nëse çdo ditë ju kërkon në shtëpi dhe ju ndihmon në punët tuaja të shtëpisë. Ai nuk ju thotë me fjalë se ju do, por veprimet e tij janë të qarta. Askush nuk bën asgjë për askënd nëse nuk janë shumë të interesuar.

Kur një burrë e do një grua, ai gjithmonë do të përpiqet të jetë me të, ndihmues, motivues dhe i vëmendshëm. Janë gjestet e vogla të përditshme që janë shenjat më të mira të dashurisë së një personi.

 

 

Burimi / https://www.easy2youlife.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top