FB

March 17, 2021 | 8:30

Shenjat që tregojnë se syri juaj i tretë është hapur

Meditimi është pika fillestare për zgjerimin e perceptimit tuaj në botën shpirtërore. Qëllimi përfundimtar i shumë njerëzve është të shfrytëzojnë këtë mençuri të brendshme, duke marrë një forcë udhëzuese më të fortë. Kjo arrihet duke lejuar hapjen e syrit të tretë, ose gjëndrës pineale. E vendosur në qendër të trurit, për shekuj me radhë është besuar se kjo është porta hyrëse për marrjen e vetëdijes shpirtërore.

Hapja e syrit të 3-të është një ngjarje që ndryshon jetën dhe meditimi është mënyra për ta arritur atë. Në këtë proces, duhet të kërkohet udhëzimi i duhur nga një mjeshtër shpirtëror dhe ka teknika dhe mënyra të ndryshme për ta bërë atë. E zakonshme midis tyre është magjia e syrit të tretë të hapur, ose mantra, siç është dhuruar nga mjeshtri shpirtëror që po ndiqni. Është e panevojshme të thuhet, ai / ajo tashmë ka aktivizuar syrin e tyre të 3-të dhe është i aftë që studentët e tyre të arrijnë të njëjtën gjë. Kështu që mund të arrihet synimi i zgjimit të syrit të tretë në një mënyrë paqësore dhe solemne.

Shenjat e mëposhtme shpesh përjetohen kur syri i tretë është hapur, ose çakra e tretë e syrit aktivizohet:

  1. Presion i lehtë midis vetullave

Një ndjesi e ngrohtë ose një ndjenjë e prekjes në këtë zonë është një shenjë që syri i 3-të ka filluar të shfaqet. Ndodh sidomos kur meditoni për diçka. Mund të jetë gjithashtu një ndjesi shpimi gjilpërash. Të gjithë tregojnë për të njëjtën gjë, që vetëdija juaj e lartë është e përfshirë në procesin aktual dhe kjo është një gjë e mirë.

  1. Intuitë e rritur

Ndërsa syri i tretë zgjohet, mund të realizohen parashikime të ndryshme. Kjo karakteristikë është e ndryshme në çdo individ dhe duhet të pranohet si intuita jonë që përpiqet të tërheqë vëmendjen tonë. Shumë herë ju do të keni një ndjenjë deja vu. Ndërsa gjërat që shihni se ndodhin para syve tuaj në botën fizike, ndjeni se janë gjëra që i keni parë të ndodhin në ëndrrat tuaja. Ju madje mund të keni pasur vizione të këtyre ngjarjeve gjatë meditimit ose praktikës suaj shpirtërore.

Kjo ndjenjë mund të jetë një frikë, një parandjenjë e së ardhmes, ose të dish se një akt i caktuar do të ndodhë. Jo gjithmonë është 100% e saktë, por merreni dhe zhvillojeni atë si një dhuratë. Ndërsa koha ecën, ju do të mësoni të pranoni gjithçka që ju del përpara. Do të mësoheni të mos reagoni ndaj ngjarjeve të papritura ose stimujve të jashtëm.

  1. Ndjeshmëri ndaj dritës dhe ngjyrës

Mos harroni se sa të gjalla shfaqen ngjyrat natyrore në vjeshtë? Të jesh në gjendje të identifikohesh me një shkëlqim të shtuar të ngjyrave dhe ndjeshmërisë së dritës janë tregues që aftësia juaj për të kapur thellësinë e universit po zgjerohet. Një tjetër shenjë është të mos jesh në gjendje të marrësh mjaftueshëm diell. Është njësoj sikur lëkura juaj nuk mund të jetojë pa ngrohtësinë e kësaj energjie.

  1. Ndryshime në perceptimin e jetës

Nëse ndjeni se niveli juaj i tolerancës po rritet, kjo nuk është e rastësishme. Ndërsa syri i tretë hapet, një ndjenjë për jetën dhe botën përreth nesh bëhet më e fortë. Ju mund ta gjeni veten duke parë për herë të parë një lloj zogu si një gëzim dhe qëndrimi juaj ndaj njerëzve bëhet më i pranueshëm.

  1. Dhimbje koke dhe presion

Ndërsa syri i tretë zhvillohet në një pjesë të qenies tuaj, shpesh ka një dhimbje koke të lehtë që ndihet në qendër të ballit. Kjo është një shenjë e mirë që ju jeni në mbingarkesë shpirtërore! Dilni jashtë, thithni rrezet e diellit dhe meditoni ose ecni. Presioni së shpejti do të kalojë. Asnjëherë mos kini frikë nga ato që po ndodhin ndërsa hapja e syrit të tretë bëhet një pjesë e jetës tuaj. Vlerësojeni këtë zbulim të ri si një formë më të lartë të spiritualitetit që do të funksionojë për ju në jetë. Do të sjellë realizime magjepsëse dhe ndjesi shpirtërore.

 

 

Burimi / https://intuitivejourney.com/

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top