Këshilla & Arsye

May 30, 2020 | 8:06

Shndërrojini qëllimet në premtime

Nëse kërkoni falje për një gol të humbur, ndjeheni fajtorë për një premtim të humbur. Deklarimi publik i një afati është, mënyra më e mirë për ta shtyrë veten për ta përmbushur atë, shpjegon këshilltari i HR dhe specialisti i blerjes së talenteve Simone Miozzo.

Përveç që na japin nën objektiva, me nën-afate, për të nxitur atë sens urgjence që aktivizon trurin tonë, është thelbësore t’i deklarojmë ato publikisht, një kolegu ose të gjithë ekipit, njësoj sikur të ishin premtime“.

 

 

Burimi / https://www.linkedin.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top