FB

February 4, 2021 | 8:55

Si paraqitet puna dhe dashuria gjatë muajit shkurt 2021, për Shigjetarin

I dashur Shigjetar, fjalë, më shumë fjalime dhe dialogje. Këto janë përbërësit për një muaj kushtuar të gjitha formave të komunikimit, gjithçkaje që flet dhe tregon, atyre gjërave që sigurisht nuk doni t’i mbani vetëm për veten tuaj. Kështu, pavarësisht një Mërkuri të prishur, shenja juaj do të dëshirojë dhe do të duhet të ndjehet në kontakt me të gjithë, për të ndarë atë që ndiejnë, atë në të cilën besojnë. Sidoqoftë, gjithmonë merrni parasysh njerëzit dhe situatat që mund të gabojnë nga logjika, qartësia, mendimi ose qëndrueshmëria. Shkoni përtej detajeve dhe paraqitjeve, dhe synoni gjithmonë vetëm përmbajtjen e gjërave të vërteta.

Dashuria: do të funksionojë për ju, por vetëm për sa kohë që ju dini të menaxhoni lëvizjen e gabuar të Mërkurit, ato dyshime dhe kontradikta që do ta bëjnë shumë më pak të lehtë dialogimin, bashkëveprimin, bërjen e gjërave së bashku. Dita e 14-të është shumë e veçantë, kur falë Jupiterit zemra do të jetë protagonistja e vërtetë e gjithçkaje. Nga data 21 e tutje gjithçka do të sqarohet, do të bëhet më logjike dhe funksionale, madje edhe rrahjet e zemrës.

Puna: gjithmonë dhe përsëri për shkak të Merkurit dhe gabimeve të tij, muaji rrezikon të mos jetë shumë funksional, shumë spontan për gjërat e zemrës. Për këtë do të duhet të keni durim, do të duhet të mësoni të pranoni se nuk është ashtu siç do të kishit dashur.

 

 

Burimi / https://www.cosmopolitan.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top