Marrëdhënie

November 6, 2020 | 8:10

Sjelljet që zbulojnë se një grua nuk është e dashuruar me partnerin e saj

Të kuptuarit e grave është me të vërtetë një arritje, të cilën shumë burra nuk guxojnë as ta provojnë, por ka disa sjellje që zbulojnë se një grua nuk është e dashuruar me partnerin e saj. Ky është një udhëzues i dobishëm për çdo grua për të sqaruar zemrën e saj. Por në të njëjtën kohë, kjo listë me 15 sjellje mund të ndihmojë shumë në deshifrimin e emocioneve të universit femëror.

Kur një grua nuk është më e dashuruar ose e lumtur në marrëdhënien e saj, në vend që ta mbyllë atë, ajo shpesh tenton ta lerë këtë shqetësim emocional të shkëlqejë me disa mënyra në marrëdhënien me partnerin e saj.

Cilat janë sjelljet që zbulojnë se një grua nuk është e dashuruar me partnerin e saj?

Ajo nuk komunikon më

Komunikimi është një nga aspektet më të rëndësishme dhe të domosdoshme në jetën e një çifti. Një grua që nuk ka ndërmend të vazhdojë një lidhje e shpreh këtë duke mos komunikuar më me partnerin e saj.

Nuk fillon biseda

Kjo është një nga sjelljet më të lidhura me mungesën e dialogut të hapur dhe konstruktiv. Nëse një grua dëshiron t’i japë fund një lidhjeje, atëherë ajo do të pushojë së foluri dhe nuk do të hapë më asnjë temë diskutimi.

Bëhet nervoze

Një grua që nuk është e dashuruar me partnerin e saj shpesh është e prirur për të qenë nervoze. Kështu që ajo ka tendencë të humbasë durimin me gjërat e padobishme sepse nuk dëshiron të jetë pranë partnerit të saj aktual.

Asaj nuk i intereson më asgjë

Në disa raste ajo madje mund të ndalojë të zemërohet apo shqetësohet, nuk ndjen ndonjë interes për partnerin. Nëse ajo nuk ka më asnjë interes në marrëdhëniet në përgjithësi, kjo është një shenjë e keqe.

Kryesisht përqendrohet në vetvete

Një grua që nuk ka më ndjenja të forta për partnerin e saj nuk i kushton vëmendje asaj që bën. Në vend të kësaj ajo përqendrohet më shumë tek vetja, madje edhe në një mënyrë të ekzagjeruar duke i dhënë përparësi kryesore nevojave të saj.

Krijon një pengesë emocionale

Një nga shenjat më të dukshme se një grua nuk është e dashuruar ka të bëjë me konfidencialitetin. Konkretisht, ajo i mban të gjitha emocionet për vete, ndërsa gratë e dashuruara duan të ndajnë gjithçka me ata që duan.

Shkëndija mungon

Humbja e interesit që bën që ndjenja të zbehet përcakton gjithashtu humbjen e atmosferës së gëzueshme dhe harmonike në jetën e një çifti. Prandaj ajo shkëndijë e çiftit nuk perceptohet më.

Intimiteti nuk është më i njëjti

Pasioni është pjesë thelbësore e një marrëdhënieje romantike, kështu që spiuni kryesor regjistrohet në dhomën e gjumit. Nëse ka një mungesë intimiteti në jetën e një çifti atëherë kjo mund të jetë një nga shenjat treguese.

Ajo nuk pranon të dëgjojë partnerin

Kur një grua është e përfshirë me gjithë zemër në një marrëdhënie, ajo është një dëgjuese e vëmendshme, sepse vlerëson gjithçka që partneri i thotë. Por nëse marrëdhënia përkeqësohet dhe shkëndija zhduket, ndalon së dëgjuari.

Ajo nuk i kushton më vëmendje atij

Në mënyrë të ngjashme, një grua që nuk do intensivisht nuk i kushton shumë vëmendje atij. Në fakt është një privilegj që ajo ua jep vetëm atyre që do vërtet.

Debaton për arsye të kota

Kur prishet një marrëdhënie, ju grindeni më shpesh dhe për arsye të kota. Në fakt, tema e diskutimit nuk është e rëndësishme për të përkeqësuar marrëdhënien. Grindjet e shpeshta sinjalizojnë ardhjen e afërt të një ndarjeje.

Partneri nuk konsiderohet perfekt

Në sytë e një gruaje të dashuruar, ai është i përsosur. Pikërisht sepse dashuria ju bën të verbër dhe të shurdhër, por nëse ndjenja zbehet, ata rikuperojnë shqisat e tyre plotësisht.

Gjestet e dashurisë zhduken

Midis të dashuruarve, shfaqjet e dashurisë në publik janë spontane dhe të shpeshta. Në rast të një marrëdhënieje në krizë, këto manifestime priren të zhduken, sepse distanca fizike ruhet sa më shumë që të jetë e mundur.

Nuk ka më përqafime

Edhe përqafimet, si shprehje e dashurisë mungojnë. Vetëm ndjenja e të qenit pranë partnerit mund të shkaktojë shqetësime tek një grua që nuk dashuron si ditën e parë.

Gjithnjë e më pak telefonata

Pra, midis sjelljeve që zbulojnë se një grua nuk është e dashuruar ka edhe më pak telefonata dhe mesazhe. Kjo tregon se gjërat kanë ndryshuar dhe se ajo nuk dëshiron të flasë më me partnerin e saj.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top