FB

March 28, 2024 | 7:28

Stili ”ROCKSTAR”: Trendi më i ri që po magjeps të rinjtë (Foto)

“Ka vend për çdo gjë dhe për të gjithë”dhe kjo vlen para së gjithash për modën. Trendet dhe mikro trendet, edhe më të fundit, pasqyrojnë stilet dhe mënyrat e pafundme të të qenit një rockstar i vërtetë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top