FB

March 26, 2022 | 12:00

Test / A mendoni se keni një IQ mbi mesataren?

Gjithçka me të cilën përballemi çdo ditë shpesh e sforcon trurin tonë, i cili nganjëherë rezulton të jetë pak i ndryshkur. Një zgjidhje mund të jetë të stimulojmë mendjen tonë dhe ta mbajmë inteligjencën tonë të trajnuar me disa lojëra dhe teste logjike.

Testi që ju propozojmë sot quhet “Sa ujqër shihni mes deleve” dhe është një test shumë argëtues që mund ta bëni gjatë kohës së lirë. Testi është i dobishëm për të matur IQ-në tuaj dhe për të vënë veten në provë duke testuar frymën tuaj të vëzhgimit. Rezultatet do të jenë shumë të dobishme për të kuptuar më shumë gjëra rreth vetes dhe për të zhvilluar aftësitë tuaja.

Sa ujqër shihni?

Stresi është armiku numër një për trurin tonë. Presionet e vazhdueshme dhe mendimet e trazuara të jetës së përditshme mund të “kalcifikojnë” mendjen tonë, e cila për t’u rikuperuar duhet të stërvitet dhe zgjohet, madje duke e vënë në provë. Janë të shumta testet psikologjike që lëvizin pikërisht në këtë front dhe ofrojnë pikënisjen e nevojshme për të stimuluar mendjen tonë. Shumë prej tyre janë krijuar posaçërisht për të matur inteligjencën e atyre që përballen me to.

Testi që mat IQ-në tuaj

Testi që ne propozojmë sot paraqet dy kafshë, tradicionalisht në antipode, domethënë delet dhe ujqërit, të gjitha të përshkruara së bashku në një imazh. Brenda figurës, përshkruhen shumë dele, por edhe disa ujqër të fshehur, të cilët sytë dhe truri juaj do të duhet t’i gjejnë për 30 sekonda. Prandaj, gjetja e ujqërve të fshehur nuk do të jetë e lehtë, por as e pamundur. Qëllimi është të gjeni sa më shumë ujqër të fshehur.

Pas 30 sekondash do t’ju duhet të hiqni sytë nga imazhi dhe t’i përgjigjeni testit, duke thënë se sa ujqër keni parë dhe duke treguar pozicionin e tyre të përafërt. Rezultati i testit të inteligjencës do të varet nga sa ujqër keni gjetur.

Rezultati

1 deri në 3 ujqër: IQ juaj është në rangun prej 90 deri në 100 pikë. Me siguri ju keni hapësirë të bollshme për përmirësim dhe këshilla që ju japim është të punoni më shumë, si në jetën e përditshme ashtu edhe në punë. Por mos u dekurajoni, ju keni një inteligjencë që bie brenda mesatares.

4 deri në 5 ujqër: Koeficienti i inteligjencës në të cilën pozicionoheni është midis 100 dhe 100. Rezultati thotë se jeni njerëz shumë inteligjentë dhe keni të gjitha ato karakteristika cilësore që ju garantojnë sukses në çdo fushë.

6 ujqërit: Shumë mirë! Ju keni përfunduar testin me rezultat maksimal dhe keni arritur të gjeni të 6 ujqërit e fshehur. Ju jeni njerëz që keni një IQ dukshëm mbi mesataren dhe aftësitë tuaja janë të jashtëzakonshme. Potenciali juaj është i lartë dhe në çdo situatë, do të dini si të silleni saktë.

 

Burimi / https://www.scommesse.online/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top