FB

May 16, 2024 | 7:40

Test / Ajo çfarë ju shihni zbulon nëse mendja juaj është e jashtëzakonshme…

Një iluzion optik është çdo iluzion që mashtron aparatin vizual të njeriut, duke e bërë atë të perceptojë diçka që nuk është e pranishme ose duke e bërë atë të perceptojë gabimisht diçka që në realitet paraqitet ndryshe.

Profil

Nëse ajo që keni parë së pari është një profil, kjo do të thotë që mendja juaj dëshiron ndryshime, të dilni nga e jashtëzakonshmja, ose të dëshironi të ndryshoni dhe evoluoni jashtëzakonshmërinë që bëhet e zakonshme. Kërkoni çdo ditë alternativa, zgjidhje për ato që thjesht mund të zbriten nëse jeni rebel dhe të mbani ekuilibrin që shoqëron dëshirën tuaj për aventura në jetë.

Gjysmë fytyrë

Nëse ajo që keni parë menjëherë është gjysmë fytyrë, kjo do të thotë që ju jeni një person i qëndrueshëm dhe vendimtar në zgjedhje. Një person që aplikon mësime të marra gjatë jetës, si rregulla të rrepta që duhen respektuar. Kjo bën që të vlerësoni me sy të matur edhe ndryshimet e dyshimta që nuk lidhen me ju, por që ju sigurojnë një qetësi vendimmarrëse që çon në më pak rreziqe emocionale dhe pune. Jeni një person i sigurt, e doni natyrën dhe relaksimet e vogla.

PËRFUNDIM

Tani do të doni të dini se cila mendje bazuar në ato që keni parë është e jashtëzakonshme. Sipas shumë studimeve psikologjike ajo që ndodh me këtë iluzion optik është që të dy imazhet do të shihen progresivisht në një pjesë të sekondës. Ose të dy figurat shoqërohen menjëherë me një fytyrë të vetme. A ju ndodhi kështu?

Për këtë arsye na pëlqen të mendojmë se të dyja janë rezultat i mendjeve të jashtëzakonshme. Të gjithë kemi mendje të jashtëzakonshme që çoi në evolucionin e njeriut në këtë sistem të jashtëzakonshëm jetësor të quajtur botë!

 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top