Teste

May 9, 2020 | 8:14

Test / Cili fëmijë është më i ri? Zgjedhja juaj tregon se çfarë lloj mendimtari jeni

Testet e personalitetit janë jashtëzakonisht të njohura sepse ndihmojnë njerëzit të mësojnë më shumë rreth vetes dhe aftësive të tyre të fshehura. Në foton më poshtë janë 3 fëmijë, njëri prej tyre duket më i ri se dy të tjerët. Si mendoni, kush është fëmija më i ri?

Fëmija 1

Nëse keni zgjedhur fëmijën numër 1, me siguri jeni një mendimtar intuitiv. Ju jeni krenarë për këtë karakteristikë dhe është një cilësi që ju përcakton. Ti di kur të reagosh, si të marrësh vendimin e duhur dhe di të zgjedhësh njerëzit më të mirë për të ndarë jetën tënde. Nuk gaboni pothuajse asnjëherë dhe kjo ju bën vërtet të suksesshëm. Ju mendoni se është e pamundur ta shpjegoni botën në një mënyrë logjike. Ju mendoni se jeta duhet të merret ashtu si është dhe se nuk keni nevojë të rrëzoni gjithçka. Kur bëhet fjalë për ndjenjat, ju mbështeteni në ndershmërinë tuaj. Fjalët tuaja ndonjëherë mund të shkaktojnë telashe, por ato gjithmonë vijnë me qëllimin më të mirë.

Fëmija 2

4 nga 10 njerëz mendojnë se fëmija i dytë duket më i ri se të tjerët. Këta njerëz janë mendimtarë të ndërlikuar. Të qenit një mendimtar kompleks a është një avantazh apo një e metë? Padyshim një avantazh sepse ata i dinë gjithmonë të mirat dhe të kqijat e çdo vendimi. Ata mund të kenë nevojë për një kohë të gjatë për të marrë një vendim, por ata gjithmonë do të zgjedhin atë të duhurin. Kur bëhet fjalë për botën, ju mendoni se shumica e gjërave mund të shpjegohen logjikisht. Gjithçka që na rrethon është komplekse dhe nuk mund të përcaktohet me një fjali. Ju nuk jeni personi më i shoqërueshëm në botë, por njerëzit përreth jush e dinë vlerën tuaj. Ju mendoni se karakteristikat më të mira që një njeri mund të ketë janë intuita, logjika dhe arsyeja. Ju i zotëroni të gjitha këto karakteristika dhe kjo ju bën shumë të mençur. 

Fëmija 3

Nëse keni zgjedhur fëmijën numër 3, atëherë jeni një mendimtar logjik. Kjo do të thotë që kur përballeni me probleme, merrni vendime bazuar në arsye. Edhe pse vlerësoni intuitën, kryesisht mbështeteni në logjikë. Një nga karakteristikat tuaja kryesore është udhëheqja. Njerëzit përreth jush, ju shohin si një person karizmatik me një dhuratë të jashtëzakonshme për të patur çdo situatë nën kontrolli. Jini krenarë për këtë karakteristikë sepse do të hapë shumë dyer për ju. Ju tregoni interes për shumë fusha të ndryshme si shkenca, matematika, ushqimi dhe arti. Njerëzit do të njohin talentin tuaj dhe do të nderohen të jenë në rrethin tuaj të brendshëm.

 

 

Burimi /

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top