Teste

December 10, 2020 | 9:30

Test / Cili tipar i karakterit tuaj është më dominues?

Ne të gjithë shfaqim një numër të tipareve të ndryshme që përbëjnë karakterin tonë të përgjithshëm. Ato janë një përzierje e mendimeve, emocioneve dhe sjelljeve të mira dhe të këqija. Karakteri i një personi është i veçantë dhe përbëhet nga cilësitë e tyre unike mendore dhe morale. Nga ana tjetër, këto aspekte ndikojnë në sjelljen tonë në situatat me të cilat përballemi çdo ditë, si dhe në mënyrën se si ndërveprojmë me njerëzit e tjerë.

Nga kjo rrjedh se nga të gjitha tiparet e karakterit që kemi, njëra është më dominuese. Ky tipar është ai që formon gjendjen tuaj të përgjithshme dhe rregullon praktikisht të gjitha sjelljet tuaja. Cili tipar i karakterit tuaj mendoni se bie më shumë në sy? Për disa, ndodh që të jetë ndjeshmëria dhe ata mund të lidhen me atë që njerëzit e tjerë po ndiejnë dhe kalojnë në një nivel më të thellë emocional sesa ata që janë më pak të ndjeshëm.

Të tjerët janë të besueshëm dhe gjithmonë mund të konsideroheni si një mik i besueshëm. Këto janë vetëm dy shembuj nga shumë lloje të tjerë të njerëzve në jetën tonë, ku secili ka një tipar përcaktues që i bën ata që janë.

Për të zbuluar se cili është karakteri juaj dominues, bëni këtë test të thjeshtë!

 

 

Burimi / https://themindsjournal.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top