Teste

October 26, 2017 | 11:05

TEST/ Dini të mbani një mashkull?

Jeni në gjendje të mbani një mashkull për gjithë jetën? A mund të dashuroni pa e “mbytur” partnerin dhe duke e lënë të shprehë veten në liri të plotë? Duke iu përgjigjur pyetjeve të këtij testi do të mund të zbuloni nëse jeni për të krijuar një marrëdhënie afatgjatë dhe keni cilësitë për ta ruajtur të tillë, apo nëse duhet të punoni ende me veten para se të pranoni një mashkull për të kaluar gjithë jetën me të.

 

1

1. Partneri të thotë pa të lajmëruar më parë që ta shoqërosh gjatë një fundjave pune jashtë qytetit. Çfarë bën?

a) Shkon me kënaqësi

b) Nuk pranon, ke shumë punë dhe duhet të të njoftonte më parë

c) E lë të shkojë vetëm, në mënyrë që fundjavën ta kalosh e lirë me mikeshat e tua

 

2. Cilën prej këtyre dhuratave nuk do t’ia blije asnjëherë partnerit?

a) Të brendshme

b) Orë

c) Asnjë dhuratë të kushtueshme

 

 3. Je në fillim të marrëdhënies. I kërkon menjëherë të tregojë nëse është i interesuar për ty?

a) Jo, është një pyetje që mund t’ia bëj më vonë

b) Mundohem ta kuptoj nga veprimet nëse është realisht i interesuar

c) Meshkujt nuk pranojnë asnjëherë gjë, ndaj është e kotë ta pyes

 

4. Armiku i marrëdhënies është?

a) Mërzia

b) Mospërputhja e karaktereve

c) Tradhtia

 

5. Je xheloze për marrëdhënien që partneri ka me koleget e veta?

a) Jo

b) Ndonjëherë

c) Po

 

6. Cilën shprehje nuk do i thoshe kurrë një mashkulli?

a) “Duhet të bësh kështu!”

b) “Ke shumë të drejtë”

c) “Të dashuroj

 

7. Si sillesh, kur ai duhet të marrë një vendim të rëndësishëm?

a) E dëgjon dhe nëse të kërkon një këshillë ia jep

b) Duhet të këshillohet me ty, është i dashuri yt

c) Është në moshë madhore dhe mund t’i marrë vetë vendimet

 

untitled

Përgatiti: Manjola EREQI

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com