FB

May 8, 2024 | 7:44

Test Emocional: Zgjidhni drejtimin dhe zbuloni thelbin e jetës tuaj

A keni menduar ndonjëherë se ku po shkon jeta juaj? Me ndihmën e këtij testi emocional ju mund të kuptoni se ku mund të gjeni stabilitetin emocional dhe të mbështetni nevojat tuaja të jetës. Nëse keni pak minuta dhe doni të dini më shumë për jetën tuaj, shikoni në këtë busull dhe zgjidhni një drejtim. Ju do të gjeni në cilin drejtim po shkoni…

Shikoni busullën dhe zgjidhni një drejtim: nëpërmjet këtij testi emocional do të gjeni se ku po shkon jeta juaj

VERI: Veriu është i lidhur me nevojën për pavarësi dhe nevojën për hapësirën e vet personale. Nëse zgjodhët këtë drejtim, ka shumë të ngjarë që të kalosh kohë vetëm dhe të pastrosh mendjen nga shqetësimet. Ju jeni duke pritur për një qëllim të ri në jetë dhe derisa ta gjeni atë ankthi nuk do t’ju braktisë.

VERI-LINDJE: Ju ndiheni të bllokuar në një rutinë të mërzitshme, patjetër që keni nevojë për një ndryshim. Rrezikoni, por mos qëndroni. Edhe nëse nuk dini se ku të filloni, merrni vendime dhe vazhdoni. Ju nuk keni nevojë për një zgjidhje të përhershme, që mund të vijë gjatë rrugës.

LINDJE: Ajo është e lidhur me zgjerimin dhe kjo do të thotë që për ju ambicia është aroma e jetës! Është një kohë e mirë për të lëvizur në fushën profesionale me garantimin e arritjes së destinacioneve mahnitëse. Mos lejoni që frika t’ju mbysin, besimi dhe entuziazmi do t’ju udhëheqin. Gjëja e rëndësishme është që ju nuk jeni në një vrapim: kënaquni me udhëtimin, duke u përqendruar në drejtimin që dëshironi të arrini.

JUG-LINDJE: Nëse zgjidhni jug-lindjen në këtë provë emocionale atëherë jeta juaj nxitet nga imagjinata. Për momentin jeni në një fazë shumë krijuese. Është koha për të shkruar një libër, për të mësuar një gjuhë ose për të ndjekur një kurs. Është koha për të realizuar ëndrrën tuaj! Mos lejoni që kritika t’ju ndalojë, shkoni në rrugën tuaj pa u ndikuar nga askush.

JUG: Jugu ju këshillon që të zgjoheni, është koha që ta ktheni jetën tuaj në pasion dhe pozitivitet. Mos vazhdoni me inerci, merrni në dorë jetën tuaj dhe jepini një ritëm. Krijoni situata të reja dhe inkurajoni takime. Jini të guximshëm dhe jetoni çdo minutë me pasion.

JUG-PERËNDIM: Ju pëlqen të merrni një qasje praktike në jetë. Ju pëlqen të vendosni disa qëllime dhe të punoni shumë për t’i arritur ato.

PERËNDIM: Perëndimi është ekuivalent me romancën. Nëse zgjodhët këtë drejtim kjo do të thotë që duhet të shkundësh marrëdhënien tënde. Ju duhet të kaloni më shumë kohë së bashku, të argëtoheni dhe të relaksoheni. Perëndimi shoqërohet gjithashtu me një rritje të financave.

VERI-PERËNDIM: Nëse ju zgjidhni veri-perëndimin në këtë test emocional atëherë ju jeni sigurisht një person autoritar dhe mbi të gjitha i besueshëm. Përdorni instinktet tuaja për të vendosur se çfarë të bëni në jetën tuaj nëse nuk e dini ende. Ju do të jeni në gjendje të bëni atë që dëshironi, të arrini destinacionet më të dëshiruara, me kusht që të mos e humbni integritetin dhe ndërgjegjen tuaj.

 

 

Burimi / www.giornodopogiorno.org

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top