Teste

May 26, 2017 | 9:40

TEST/ Është dashuri e vërtetë?

Në fillim të një marrëdhënieje në çift, përgjigjja e kësaj pyetjeje është gjithnjë e
vështirë: ajo që ndjeni a është dashuri e vërtetë apo do të jetë një ndjenjë
kalimtare, e destinuar të përfundojë shpejt?

Ky test do t’ju ndihmojë të kuptoni nëse ndjenja juaj ka forcën e nevojshme për të qenë afatgjatë dhe e lumtur. Me pak fjalë, nëse dashuria juaj është një dashuri me D të madhe.

happy-couple-romance-lyubov

1. Listo gjërat kryesore për të cilat interesohet partneri yt, përveç personalitetit tënd

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

2. Që kur je dashuruar, ke bërëndonjë sforco për të mësuar më shumë mbi shijet dhe cilësitë e partnerit?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

3. Di të përshkruash tre apo katër karakteristika të fytyrës së partnerit?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

4. Të pëlqen të flasësh për shumë argumente me personin që dashuron?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

5. Do të pranoje të sakrifikoheshe, të paktën 90% për partnerin?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

6. I miraton idetë e tij? Orientimet e tij morale dhe kulturore të duken shumë të ndryshme nga të tuat?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

7. E di sa i gjatë është?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

8. Do ikje për të kërcyer pa të?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

9. Kur bëni dashuri, shqetësohesh që të kënaqësh partnerin?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

10. E di se çfarë tjetër mund të prisni nga martesa juaj?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

11. Për të kaluarën e tij di pak apo asgjë?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

12. Do të doje fëmijë nga personi me të cilin aktualisht je dashuruar?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

13. Ndjen xhelozi për shokët e tij të shkollës apo kolegët e punës?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

14. Ia mban mend datën e lindjes?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

15. Gjendesh ballë për ballë me ish-in: sillesh me dashuri dhe mendon se mund të riktheheshit së bashku?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

16. Ia di partnerit numrin e këmbës?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

17. I a di partnerit masën e rrobave?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

18. I ke shkruar ndonjëherë një poezi dashurie?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

19. Të ofrohet një rast i mirë dhe i rrallë: të kaloni një ditë dhe një natë me aktorin e preferuar, por partneri nuk pranon. A shkon?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

20. Çdo ditë që kalon zbulon ndjenja erotike të reja me të dhe të duket që edhe trupi i partnerit u përgjigjet plotësisht dëshirave të tua?

a. Po
b. Jo
c. Ndonjëherë / Pjesërisht

 

PROFILI JUAJ:

untitled

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com