FB

March 17, 2022 | 9:00

Test / Jeni person i ndershëm apo i pandershëm?

Shumë shpesh ne e gjejmë veten përballë situatave në të cilat duhet të jemi të sinqertë ose përkundrazi të pandershëm, bazuar në atë me çfarë përballemi dhe ku duhet të themi një të vërtetë të keqe ose një gënjeshtër të bukur. Falë këtij test të ri të personalitetit do të zbuloni nëse jeni të ndershëm apo të pandershëm deri në atë pikë sa të dini të gënjeni në çdo situatë.

Për realizimin e testit mjafton që të shihni imazhin disa sekonda dhe të vendosni se cila nga dy figurat mori vëmendjen tuaj.

Libër

Nëse gjëja e parë që keni arritur të vini re është libri, ju jeni një person shumë i ndershëm dhe i sinqertë. Asnjëherë nuk lejoni që dikush t’ju mposht, t’ju përulë ose t’ju dëmtojë në asnjë mënyrë. Jeni njerëz që besoni në dashurinë e përjetshme, ju pëlqen të bëni të lumtur partnerin tuaj dhe të jeni gjithmonë të vetëdijshëm për mirëqenien e njerëzve që i keni afër zemrës.

Ju jeni njerëz shumë të mirë që nuk do të lëndoni kurrë askënd, jeni gjithmonë shumë të vëmendshëm ndaj ndjenjave të të tjerëve dhe edhe nëse dëshironi nuk do të mund të jeni kurrë të pandershëm me askënd. Gjithmonë të përgjegjshëm dhe serioz, nuk keni nevojë për gënjeshtra, por për të vërtetën e thjeshtë, qoftë edhe të dhimbshme, dhe mendon se të gjithë duan të njëjtin trajtim si ti.

Zogu i vogël

Nëse figura që vodhi vështrimin tuaj është ajo e zogut të vogël, ju jeni njerëz idealistë dhe ëndërrimtarë, nuk kaloni kurrë pa u vënë re me aftësinë tuaj për të qenë gjithmonë perfekt në çdo rast, nuk jeni njerëz të pandershëm, por thjesht ndryshoni kur kuptoni se është rasti për të qenë të sinqertë dhe kur është e përshtatshme të përdoren mjete të tilla si gënjeshtra për të arritur qëllimet.

Gjithmonë energjik dhe pozitiv, në fakt, ju prireni të zhgënjeheni kur nuk arrini qëllimet tuaja. Ju jeni njerëz shumë romantik që megjithatë nuk besoni në lidhje të gjata. Mënyra jote për t’i dhënë krahë vetes te të tjerët do të thotë që të gjithë të besojnë edhe nëse nuk bëjnë gjithmonë mirë, të përshkruajnë si njerëz të pandershëm do të ishte një lloj ofendimi, por realiteti i fakteve është se ju jeni të ndershëm vetëm kur ju përshtatet dhe kur ju intereson juve.

 

 

Burimi / https://www.amoreaquattrozampe.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top