FB

August 3, 2021 | 9:00

Test / Më tregoni si uleni dhe do të zbuloni personalitetin tuaj të vërtetë

Testi i sotëm ka të bëjë me sjelljen tonë. Në fakt, ne do të diskutojmë disa nga zakonet tona, duke u përpjekur të zbulojmë se si veprimet që kryejmë çdo ditë mund të varen edhe nga karakteri ynë. Bazuar në mënyrën se si një person bën lëvizje të caktuara, është e mundur të zbuloni informacione shumë të rëndësishme për mënyrën e tij të jetës.

Për shembull, mënyra se si uleni mund të ketë lidhje me personalitetin tuaj. Dhe kjo është pikërisht ajo që ne duam të zbulojmë sot me këtë test. Ju nuk do të keni nevojë të humbni shumë kohë, është çështje e identifikimit të një veprimi që e kryeni dhjetëra herë në ditë, kush më mirë se ju e di përgjigjen e saktë për pyetjen e sotme?

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mendoni për një gjest që bëni dhjetëra herë në ditë: si jeni mësuar të uleni? Bazuar në përgjigjen që jepni, do të jeni në gjendje të zbuloni disa aspekte interesante të personalitetit tuaj.

Meqenëse ky është një gjest personal, nuk do të duhet të kaloni shumë kohë duke dhënë përgjigjen e saktë. Kur të jeni gati, lëvizni poshtë për të gjetur profilin që përputhet me zgjedhjen tuaj. Prapa secilit profil fshihet një lloj i ndryshëm personaliteti. Gjeni se cili ju përshtatet

Uleni me këmbë të kryqëzuara

Nëse jeni mësuar të uleni me këmbë të kryqëzuara, kjo do të thotë që ju jeni një person me sharm të madh. Sa keq që nuk e kupton! Ju jeni të shoqërueshëm dhe të tjerët e vlerësojnë shumë praninë tuaj. Ju nuk jeni në gjendje të ndikoni tek të tjerët, por prapë arrini të jeni një burim frymëzimi, veçanërisht në vendin e punës.

Uleni me duart të palosura mbi gjunjë

Nëse jeni mësuar të uleni me duart tuaja të palosura mbi gjunjë, kjo do të thotë që ju jeni një person që keni mësuar nga gabimet tuaja, pavarësisht se keni kaluar disa periudha veçanërisht të vështira. Me kalimin e kohës ju jeni bërë të përulur dhe bujarë. Ju pëlqen të jepni këshilla për të dashurit tuaj, mund t’i motivoni dhe inkurajoni ata. Ju jeni në gjendje të jeni shembull për ata që janë në vështirësi.

Uleni duke u përkulur prapa

Nëse jeni mësuar të përdorni një qëndrim të prirur prapa, kjo do të thotë që të jeni gjithmonë të vëmendshëm. Keni frikë nga dështimi, jeni gjithmonë në roje dhe nuk u besoni lehtë të tjerëve. Ju keni një mendje analitike, përdorni logjikën për të marrë një vendim, në këtë mënyrë gjithmonë arrini të jeni objektiv kur bëni një gjykim. Ju jeni të kujdesshëm dhe empatikë me njerëzit që doni, përpiqeni t’u jepni ngushëllim dhe dashuri të pakushtëzuar.

Uleni këmbëkryq

Nëse jeni mësuar të uleni këmbëkryq, kjo do të thotë që ju jeni një person me mendje shumë të hapur. Jeni gjithmonë gati për aventura të reja. Përvojat e kaluara ju kanë mësuar të kontrolloni emocionet tuaja. Ju jeni një person i mençur, gjithmonë arrini të merrni kohën tuaj para se të merrni një vendim, veçanërisht kur bëhet fjalë për çështje veçanërisht të rëndësishme.

Uleni me duart mbi një mbështetëse krahu

Nëse jeni mësuar të uleni dhe të vendosni duart në një mbështetëse krahu, kjo do të thotë që ju jeni një person veçanërisht i ndjeshëm. Zakonisht nuk ju pëlqen të hapeni ndaj të tjerëve, kjo është arsyeja pse krijoni një pengesë dhe shpesh kaloni momente vetmie. Por në fakt ju jeni dikush që ka nevojë për dashuri, kryesisht për shkak të pasigurisë suaj. Duhet t’ju thuhet se jeni gati për sfidën.

Uleni me krahët e kryqëzuar

Nëse jeni mësuar të uleni me krahët e kryqëzuar, kjo do të thotë që ju jeni një person i aftë të vendosni qëllime të arritshme dhe të vendosni mënyra konkrete për t’i arritur ato. Ju duhet të jetoni një ekzistencë të qëndrueshme dhe materiale. Ju jeni një person mjaft i besueshëm. Serioziteti juaj i bën të tjerët t’ju besojnë në çdo rast.

Uleni me gjunjët e përkulur anash

Nëse jeni mësuar të uleni me gjunjët e përkulur anash, kjo do të thotë që ju jeni një person i sjellshëm dhe keni aftësi të mëdha joshëse. Ndonjëherë ju jeni pak shumë misteriozë dhe kjo i tjetërson ata që ju njohin më pak. Pothuajse duket sikur nuk doni të tregoni identitetin tuaj të vërtetë, keni nevojë për kohë për t’iu hapur plotësisht të tjerëve.

Uleni këmbëkryq dhe lëvizni

Nëse jeni mësuar të uleni këmbëkryq dhe në lëvizje, kjo do të thotë që ju jeni një person i shqetësuar. Keni një sens të fortë organizimi. Ju jeni veçanërisht të shqetësuar dhe të stresuar. Kur shikoni drejt së ardhmes nuk jeni shumë optimistë, pasi për ju ka gjithmonë një ngjarje fatkeqe në imagjinatën tuaj. Fatkeqësia është gjithmonë pranë qoshes. Mundohuni të jeni më optimist dhe do të jeni në gjendje të shijoni më shumë jetën!

Uleni në gjunjë

Nëse jeni mësuar të uleni në gjunjë, kjo do të thotë që ju jeni një person që mund të mendoni shpejt. Ju mund të gjeni një zgjidhje për një problem shumë shpejt dhe vështirë se bëni gabime. Për këtë arsye të tjerët ju shohin si një udhëheqës të vërtetë, veçanërisht në kontekste profesionale. Ju jeni gjithmonë në gjendje të merrni iniciativën dhe t’u tregoni të tjerëve se cila është rruga e duhur për të marrë.

Uleni me këmbët tuaja të shtrira dhe të kryqëzuara

Nëse jeni mësuar të uleni me këmbët tuaja të shtrira dhe të kryqëzuara, kjo do të thotë që ju jeni një person që besoni shumë në mjetet e tyre. Keni shumë vetëbesim. Ju bëni gjithçka për të përfshirë të tjerët në gjërat tuaja, keni një shpirt rebel dhe jeni të talentuar me një sens të fortë humori. Ju kënaqeni kur dikush ju lavdëron në publik, ju kënaqeni kur merrni komplimente.

Uleni me duart mbi këmbët tuaja

Nëse jeni mësuar të uleni me duart mbi këmbë, kjo do të thotë që ju jeni një person i ndrojtur dhe veçanërisht i përmbajtur. Është pikërisht ky aspekt i karakterit tuaj që ju pengon të realizoni ëndrrat tuaja dhe të arrini qëllimet që i keni vendosur vetes. Ndonjëherë izoloheni dhe mezi shfaqeni nëse ka të huaj përreth. Ju jeni një person që mund të ndjeni dhembshuri dhe keni shumë bujari.

Uleni me një qëndrim krejtësisht të drejtë

Nëse jeni mësuar të uleni me një qëndrim krejtësisht të drejtë, kjo do të thotë që keni besim të madh në mjetet tuaja, besoni shumë në veten dhe aftësitë tuaja. Ju i njihni pikat tuaja të forta dhe të dobëta dhe për këtë ju gjithmonë arrini të bëni që një situatë të evoluojë në favorin tuaj. Ju jeni të sinqertë dhe ju pëlqen të përhapni pozitivitet në të gjitha mjediset që frekuentoni. Ju pëlqen të bëni të lumtur dikë që doni, veçanërisht nëse është anëtar i familjes.

Uleni me duart mes gjunjëve

Nëse jeni mësuar të uleni me duart tuaja mes gjunjëve, kjo do të thotë që ju jeni një person veçanërisht i qetë dhe keni tendencë t’i besoni të tjerëve. Ju jeni një tip i qetë, ju pëlqen ta ndani këtë paqe me njerëzit e tjerë. Ju jeni shumë të ngrohtë dhe kënaqeni duke u marrë me fjalime. Mendimet tuaja janë gjithmonë shumë interesante dhe për këtë arsye, ata që ju njohin mësojnë menjëherë t’ju vlerësojnë.

 

Burimi / https://www.instanews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top