FB

April 18, 2024 | 7:45

Test optik / A mund ta gjeni shkronjën A?

 

A jeni gati për një sfidë të shpejtë? Në imazhin më poshtë ka një seri V-sh, por vetëm një është e ndryshme nga shkronja A. Detyra juaj është të gjeni këtë shkronjë të çuditshme brenda afatit kohor prej 8 sekondash.

 aaa

Shikoni me kujdes objektin. Zbuloni ndryshimin. Gjërat e çuditshme mund të ndryshojnë në ngjyrë, formë, madhësi ose mënyra të tjera.

Nëse nuk e keni gjetur ende përgjigjen, kjo është në rregull. Këto enigma mund të jenë të ndërlikuara. Vazhdoni të praktikoni dhe provoni më shumë sfida argëtuese si kjo.

Përgjigja është si më poshtë!

aa

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top