FB

July 22, 2021 | 8:45

Test personaliteti / Gjëja e parë që shihni në këtë iluzion optik zbulon nëse jeni tip i vetmuar apo shoqëror

Shikoni imazhin, çfarë keni parë së pari? Një burrë apo një dem? Përgjigja juaj zbulon nëse jeni një tip i vetmuar ose shoqëror.

Burrë

A keni parë burrin? Ju me siguri jeni një person që ju pëlqen të jetë shpesh në shoqëri, ju pëlqen të komunikoni me të tjerët, të festoni dhe të argëtoheni. Ju e urreni vetminë, jeni largues dhe shumë bisedues. Do të kalonit orë e orë të tëra duke biseduar me miqtë.

Demi

A keni parë demin? Edhe nëse nuk e përbuzni shoqërinë e mirë, ju jeni një person që dini të shijoni vetmin. Ju pëlqen t’i kushtoni kohë ekskluzivisht vetes, duke lexuar, duke luajtur sporte ose duke u marrë me disa hobi interesant. Ju nuk keni nevojë të keni dikë në krah për tu ndjerë mirë. Vetmia ju rimbush.

 

 

Burimi / https://www.greenme.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top