FB

May 20, 2024 | 7:40

Test personaliteti / Ky imazh do të përcaktojë nëse jeni një person i mirë apo jo

 

Siç thotë mençuria popullore – djajtë gjenden te njerëzit e qetë. Dhe vërtet është kështu. Për të zbuluar se çfarë po ndodh në shpirtin e një personi, është e nevojshme të arrihet një nivel i caktuar marrëdhëniesh. Edhe më e vështirë për të kuptuar njëri-tjetrin …

test

Në fund të fundit, vetë-studimi është i kotë. Provoni këtë test interesant. Ndoshta do t’ju ndihmojë të kuptoni se sa të mira dhe të këqija ka në shpirtin tuaj. Shikoni me kujdes imazhin, përcaktoni se çfarë ju tërheq vëmendjen fillimisht dhe më pas lexoni përgjigjen!

 

Nëse ke parë kokën e një njeriu

Tek ju, 80% e të mirave dhe 20% e të këqijave. Ju jeni një person krejtësisht i ekuilibruar. Ju njiheni si një person i sjellshëm, i gëzuar dhe i shoqërueshëm. Miqtë ju duan vetëm për këto cilësi. Të dashurit tuaj mund të mbështeten gjithmonë tek ju në një moment të vështirë. Por në të njëjtën kohë, ju dini të thoni “jo” dhe nuk ju lënë të manipuloni veten.

 

Nëse ke parë anijen

Ti je 100% i keq! Jeni mishërimi i vërtetë i së keqes! (Në mënyrë metaforike).

Të paktën, kjo është ajo që njerëzit shpesh mendojnë për ju. Dhe gjithçka sepse jeni mësuar ta thoni të vërtetën personalisht. Ju sinqerisht besoni se kritika e shëndetshme i ndihmon njerëzit të bëhen më të mirë, por miqtë tuaj mund t’ju urrejnë për këtë.

Ju jeni një person shumë i ashpër, por metodat tuaja janë të justifikuara, sepse shpesh mund të arrihen rezultate të mira duke jetuar vetëm. Përveç kësaj, ju jeni të suksesshëm dhe të sigurt, dhe kjo mund të irritojë edhe njerëzit ziliqarë.

 

Nëse ke parë detin

Jeni një person 100% i sjellshëm! Ju keni një natyrë jashtëzakonisht të sjellshme dhe bëni çmos për të shmangur konfliktet. Edhe nëse ju godasin në faqen e djathtë, ofroni me përulësi të majtën.

Jeni gjithmonë të gatshëm të ndihmoni dhe t’u jepni shpatullën atyre në nevojë. Megjithatë, mirësia e jashtëzakonshme që rrethon njerëzit përdoret shpesh nga mercenarët e ndjenjave.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top