FB

September 14, 2021 | 8:45

Test personaliteti | Zgjidhni një artikull dhe unë do t’ju tregoj atë që ju nevojitet në jetë

Për të kryer këtë test, thjesht shikoni imazhin dhe përcaktoni se cili element i pikturës tërhoqi më shumë vëmendjen tuaj. Secila prej tyre ka një kuptim të lidhur me të dhe do të shpjegojë atë që ju mungon për të qenë të lumtur në këtë moment të jetës tuaj.

  1. Piktura me lule

Kjo pikturë është ajo me kornizën më të çmuar dhe përfaqëson një objekt të përdorur tradicionalisht për feminitetin. Nëse kjo pikturë tërhoqi vëmendjen tuaj, mund të thuhet se ajo që ju nevojitet është të vlerësoheni për atë që jeni dhe për atë që bëni çdo ditë. Ndoshta ndonjëherë ndiheni (për të mos thënë shumë shpesh) se arritjet tuaja nuk po vlerësohen sa duhet dhe se njerëzit ju marrin si të mirëqenë. Këshilla jonë është të shprehni nevojën tuaj për të marrë hapësirën e duhur dhe konsideratën e duhur nga njerëzit përreth jush.

  1. Piktura me anijen

Tema detare është tipike për artin e shekullit XIX. Në këtë drejtim, festohet guximi dhe aventurat e atyre që u larguan nga deti, të cilët bënë bëma të paharrueshme, zbuluan vende të pashkelura deri më tani ose thjesht udhëtuan larg shtëpisë. Për këto arsye, nëse keni zgjedhur pikturën me anije, është e qartë se keni nevojë për hapësira dhe horizonte të reja, për të shkuar në një aventurë jashtë rutinës së përditshme. Ndoshta ndiheni të bllokuar në një situatë që ju duket tmerrësisht e mërzitshme, për të qenë të lumtur do të duhet të gjeni një rrugëdalje ose thjesht një mënyrë për të nxjerrë kreativitetin dhe etjen tuaj për aventura.

  1. Piktura me pëllumbin

Kjo pikturë është një riprodhim në miniaturë i një pikture të famshme të Magritte, në të cilën një pëllumb mbulon fytyrën e një burri me një kapelë boëler. Magritte gjithmonë ka analizuar temën e identitetit të vërtetë të njeriut dhe homologimin e tij (në fakt, të gjithë personazhet e tij janë identikë, veshin të njëjtat rroba dhe gjithmonë i kanë fytyrat të mbuluara, kështu që nuk mund të dallohen nga njëri -tjetri).

Nëse keni zgjedhur këtë pikturë do të thotë që po pretendoni të jeni dikush që nuk jeni, ndoshta për t’u pranuar nga një person i caktuar ose një rreth njerëzish. Këshilla jonë është që të ktheheni dhe të jeni më besnikë ndaj vetes, jo vetëm duke bërë gjëra që u pëlqejnë të tjerëve ose që imponohen nga të tjerët.

  1. Macja

Macja është një kafshë elegante dhe e pavarur, jashtëzakonisht e vështirë për tu stërvitur dhe shumë shpesh quhet oportuniste dhe përfituese. Për këto karakteristika, por edhe për bukurinë dhe paparashikueshmërinë e saj, macja është adhuruar nga njerëzit për vite me radhë. Nëse do të ishte macja ajo që ju tërhoqi më shumë, kjo do të thotë që ju do të keni nevojë të qëndroni pak më vete, t’i kushtoheni pasioneve dhe nevojave tuaja, të jeni pak më të pavarur sesa keni qenë deri më tani. Lirojeni veten nga zinxhirët! Edhe ato të padukshmit!

  1. Qeni

Ndryshe nga macja, qeni është një kafshë besnike dhe lehtësisht e trajnueshme, e cila e do shumë pronarin e saj dhe sakrifikon veten për të. Është gjithashtu një shok jashtëzakonisht besnik, madje, ndonjëherë, një partner jete. Nëse keni zgjedhur qenin do të thotë që në këtë moment të jetës tuaj ndiheni mjaft të vetmuar dhe besoni se nuk mund t’u besoni plotësisht njerëzve përreth jush. Pikërisht për këtë arsye ju këshillojmë të ndryshoni rrethin e miqësive ose të afroheni me njerëzit që i konsideroni të besueshëm. Vetmia nuk është kurrë një situatë e mirë për të qëndruar gjatë.

  1. Gruaja

Gruaja dhe fundi i saj i mrekullueshëm me dizajne të limonit është protagonistja vizuale e pikturës, pasi ajo është në qendër dhe e gjithë pjesa tjetër është organizuar rreth saj. Nëse nga të gjithë elementët e pranishëm në foto keni vlerësuar më shumë figurën e gruas, kjo do të thotë që ju duhet të ndiheni të rëndësishëm, duhet të ndërtoni rreth jush një botë të vogël të organizuar që i përgjigjet të gjitha nevojave dhe dëshirave tuaja.

A është një ndërmarrje e pamundur? Ndoshta, por në realitet të gjithë ne përpiqemi ta bëjmë atë në një moment të jetës sonë: të rritesh do të thotë gjithashtu të angazhohemi për të ndërtuar një jetë sipas imazhit dhe ngjashmërisë sonë. Këshilla jonë është të përpiqeni të mendoni për një periudhë afatgjate edhe t’i kushtoheni projekteve afatgjata. Përqendrohuni në atë që dëshironi të arrini në një muaj, gjashtë muaj ose një vit, jo në atë që do të organizoni sonte ose fundjavën tjetër. Mendoni shumë – keni nevojë për të!

 

 

Burimi / https://www.chedonna.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top