FB

August 31, 2021 | 9:00

Test personaliteti / Zgjidhni një pemë dhe zbuloni se kush jeni?

Shikoni imazhin, cila pemë ju tërheq më shumë? Zgjidhni një dhe lexoni profilin përkatës. Ju mund të zbuloni disa kuriozitete për personalitetin tuaj.

Pema 1

A keni zgjedhur pemën e parë? Ju jeni një person i menduar dhe racional. Asgjë nuk ju shpëton. Ju rrallë merrni vendime shumë impulsive. Ju preferoni të mendoheni gjatë para se të thoni ose bëni diçka.

Pema 2

A keni zgjedhur pemën e mesit? Ju jeni një person shumë impulsiv. Shpesh ndodh që ju të veproni me ngut, pavarësisht nga pasojat e një qëndrimi të tillë.

Pema 3

A keni zgjedhur pemën e fundit? Ju jeni një person i ekuilibruar. Ju ndodh të reagoni në mënyrë impulsive, por e bëni këtë vetëm në rrethana të caktuara. Në raste të tjera, mund të jeni jashtëzakonisht të menduar.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top