Teste

November 6, 2018 | 14:59

Test: Pozicioni në të cilin flini tregon shumë për personalitetin tuaj…

Tani kemi mësuar se shumë, detaje, shije, preferenca, japin informacione të rëndësishme për personalitetin tonë, por a e dini se mënyra se si flini ofron informacione të vlefshme?

Po, sepse pozicioni i preferuar zgjidhet nga nënndërgjegjja jonë. Le të shqyrtojmë pozicionet më të zakonshme, zgjidhni atë që korrespondon me ju dhe lexoni profilin që ju intereson.

  1. Në një anë buzë shtratit

Tregon një personalitet të qetë dhe pozitiv, të besueshëm dhe optimist. Një personalitet i aftë të buzëqeshë edhe kur gjërat nuk duket të jenë në rrugën e drejtë, duke u mbështetur në optimizmin e tyre të lindur.

  1. Pozicioni i mbledhur

Personi tenton të jetë i pasigurt dhe për këtë ka nevojë për dashuri dhe përkrahje. Fjetja në këtë pozitë tregon nevojën për të izoluar dhe kufizuar problemet ose ankthet, duke gjetur brenda vetes forcat dhe dëshirën për të vepruar si një mburojë.

  1. Përmbys

Personalitet impulsiv, udhëheqës, plot forcë dhe ide. Person që pëlqen të planifikojë dhe të marrë sukses dhe konfirmime. Akti i pushimit është i plotë, rigjenerues, për të qenë gjithmonë i gatshëm për t’u përballur me sfida të reja.

  1. Shtrirë me shpinë

Ky pozicion na tregon pozitivitetin e personit që fle në këtë mënyrë. ky gjithashtu nënkupton siguri, udhëheqje, shumë racionalitet dhe shumë përqendrim në punë.

  1. Pozicioni i ushtarit

Tiparet dalluese të një personi si ky tregojnë një njohuri të madhe për veten, qëllimet e tyre dhe gjithashtu kufijtë e tyre. Shumë të rreptë, të rregullt, e kërkues.

  1. Shpatull

Pozicioni me shpatull na tregon një personalitet shumë të paparashikueshëm, pothuajse të çmendur. Të aftë për dhënë ide, madje edhe pas një distance të shkurtër nga njëri-tjetri, prandaj nganjëherë mund të zhvendosin miqtë dhe partnerët. Sigurisht nuk është një person i mërzitshëm!

Çfarë mendoni? A e gjeni veten në një ose më shumë pozicione të shqyrtuara? Sigurisht që po, pasi është e vërtetë që ne nuk flemë gjithmonë vetëm në një pozicion, edhe pse të gjithë kemi një mënyrë të preferuar për të fjetur.

 

Burimi / www.giornodopogiorno.org

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com