FB

September 7, 2021 | 8:45

Test psikologjik / Ajo çfarë ju shihni zbulon aspektin dominues të karakterit tuaj

Në një shoqëri ku egoja jonë nuk ndërmjetësohet nga rregulla dhe superstruktura që synojnë lehtësimin e jetës së bashkësisë dhe marrëdhënieve me të tjerët, ne ndoshta do të ishim në gjendje ta shprehim gjithë qenien tonë në liri të plotë. Meqenëse jemi të vegjël, duhet të merremi me një sërë rregullash dhe mohimesh që zbutin egon tonë deri në atë pikë sa ta modifikojmë atë në atë mënyrë që as ne vetë nuk jemi në gjendje ta dallojmë.

Nëse është e vërtetë që në kontekste josociale ndihemi më të lirë të sillemi si të duam, veçanërisht nëse jetojmë vetëm, është po aq e vërtetë që ka anë të personalitetit dhe karakterit tonë që ne gjithashtu i injorojmë. Imazhi i testit të sotëm synon të zbulojë këto anë të fshehura të personazhit. Ideja themelore është të stimuloni nënndërgjegjen që shfaqet duke e vendosur subjektin para zgjedhjes instiktive të njërës prej imazheve në figurën e mësipërme.

Besohet se imazhi që tërheq menjëherë vëmendjen zgjidhet pothuajse pa vetëdije.

Është e qartë se është e vështirë të thuhet me siguri se përgjigja e thjeshtë për një test të bazuar në një imazh të vetëm mund të ofrojë një pasqyrë të saktë të personalitetit tuaj, por rezultati është interesant sepse ju bën të reflektoni mbi aspekte që zakonisht nuk mund t’i merrni parasysh. Për të gjetur se cili është profili juaj, thjesht përgjigjuni një pyetjeje të thjeshtë: çfarë shihni së pari?

Një grua me hark

Nëse imazhi i parë që vini re është gruaja që mban harkun, kjo do të thotë që ju jeni një luftëtare. Kur ka një vendim të rëndësishëm për të marrë, ju nuk tërhiqeni kurrë. Kryeni çdo detyrë me entuziazëm dhe pozitivitet, të sigurt që jeni në gjendje të arrini rezultatin e caktuar, vetëm nëse bëni përpjekjen e duhur për të.

Fytyra e një vajze

Nëse është fytyra e vajzës që ju godet, do të thotë që ju jeni një person me një dhembshuri të fortë. Më shumë sesa arritja e një qëllimi, ju doni të ndihmoni të tjerët dhe kjo mund të jetë një pengesë për përmbushjen personale. Ju jeni njerëz plotësisht të hapur ndaj të tjerëve, të cilët japin gjithmonë këndvështrimin e tyre dhe ndajnë përvojën dhe ndjenjat e tyre.

Libri

Nëse gjëja e parë që shihni është libri, karakteristika juaj kryesore është ndjeshmëria. Ju jeni në gjendje të kuptoni në mënyrë të përsosur atë që njerëzit përreth jush ndiejnë dhe jeni në gjendje t’i jepni dashuri të madhe kujtdo. Kjo aftësi e juaja ju lejon të jeni të qetë me njerëzit që doni dhe ata që nuk i njihni.

 

 

Burimi / https://www.trendingnews.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top