FB

December 1, 2021 | 8:55

Test psikologjik / Zgjidhni imazhin që ju tërheq më shumë për të marrë një këshillë të rëndësishme

Zgjidhni imazhin që ju tërheq më shumë për të marrë disa këshilla dhe udhëzime për muajin e ardhshëm.

imazh

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Gjatë muajit dhjetor mund të fokusoheni te emocionet tuaja dhe të punoni me to. Gjithçka duhet të bëni është të pyesni veten se si emocionet ndikojnë në jetën tuaj. Duhet të mësoni se si të menaxhoni situatat me të cilat jeta mund t’ju përballë. Për më tepër, nuk duhet t’i lejoni emocionet negative që t’ju ndikojnë në jetën e përditshme.

Nr.2

Mundohuni të bëni një analizë të gjërave që kanë ndodhur së fundmi në jetën tuaj. Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të kuptoni se kjo është ‘magjia’ e jetës. Pra nëse jeni të vetëdijshëm për veprimet që keni bërë, atëherë do të jeni të gatshëm të përballeni edhe me pasojat e tyre.

Nr.3

Përkushtojani këtë muaj eksplorimit të personalitetit dhe shpirtit tuaj. Kaloni kohë me veten, në paqe dhe qetësi. Pyesni veten nëse jeni duke bërë atë që ju bën vërtet të lumtur apo thjesht po jetoni çdo ditë, duke e lënë jetën të rrjedhë sipas drejtimeve të ndryshme?

 

 

Burimi / PanoramaPlusOnline

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top