FB

May 2, 2024 | 7:44

Test vizual / Sfidoni shikimin për të gjetur pronarin e dhisë në pak sekonda

Një test i ndërlikuar i iluzionit optik ju kërkon të dalloni pronarin e një dhie në një imazh bardh e zi – por a mund ta gjeni gruan në vetëm pesë sekonda sekonda?

Tst

Nëse mund ta dalloni pronarin e dhisë në këtë iluzion optik, ju keni sytë ‘më të vëmendshëm’.
Ky iluzion optik hutues po lë shumë në mëdyshje – por sapo ta thyeni, do të duket jashtëzakonisht e qartë.
Ngacmimet e trurit si kjo janë një mënyrë e shkëlqyer për t’i mbajtur fëmijët të zënë kur moti është i zymtë dhe ata në fakt mund të përmirësojnë përqendrimin dhe hapësirën e vëmendjes së tyre. Sidoqoftë, mund t’ju bëjë gjithashtu të dëshironi të bërtisni të zhgënjyer.
Në imazh, ju mund të shihni një dhi që përtyp disa gjethe – por ku është pronari i saj?
Në foton bardh e zi fshihet një grua dhe ju keni vetëm pesë sekonda për ta gjetur atë për të provuar se keni sytë ‘më të vëmendshëm’. Gati, vendos, shko!
Nëse nuk e keni dalluar, po jua lehtësojmë zgjidhjen. 

Tst1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top