FB

March 31, 2023 | 9:06

Test / Zgjidh një lule dhe zbulo cili është pendimi yt më i madh që mban me vete nga e kaluara

Për të bërë testin, duhet të përqendrohesh te imazhi që të është propozuar dhe të zgjedhësh një nga katër lulet e vizatuara. Zgjedhja jote do të përcaktojë keqardhjen që mban me vete nga e kaluara. Përpiquni të hiqni çdo ndjesi dhe përqendrohuni vetëm në imazhin e propozuar për të arritur një nivel qetësie dhe mirëqenieje që do t’ju lejojë të zgjidhni lulen e duhur.

Nëse zgjodhe lulen e parë

Mund të kesh tregime të jashtëzakonshme me miqtë ose me familjen që të pengojnë të ecësh përpara. Mund të ndihesh i trishtuar ose melankolik për shkak të këtyre situatave. Nëse ende mund të lidhesh me këta njerëz, përpiqu ta bësh për t’u çliruar. Përndryshe, fol me personat e tu të tanishëm për të marrë mbështetje.

Nëse ke zgjedhur lulen e dytë

Mund të ndihesh ende fajtor për disa gabime të bëra në të kaluarën. Megjithatë, nuk ka kuptim të qash për diçka e cila nuk ka qenë shumë e rëndësishme për ty. Përpiqu të jesh më pak strikt me veten dhe shiko përpara.

Nëse keni zgjedhur lulen e tretë

Mund të ndihesh ende i lënduar nga një ngjarje e kaluar. Mund të përpiqesh ta shpengosh veten pa sukses. Megjithatë, nëse merr vendimet e duhura për ty, do të vijë koha jote.

Së fundi, nëse ke zgjedhur lulen e katërt, ndoshta nuk ke harruar ende një dashuri të vjetër. Mund të mendosh ende për të dhe të pyesësh veten nëse ai/ajo ishte personi i duhur për ty. Shqyrto nëse ia vlen të kthehesh pas ose nëse është më mirë të përqendrohesh në jetën tënde të tanishme.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top