Teste

October 26, 2020 | 14:01

Testi i shkurtër që ju tregon se cili është qëndrimi juaj ndaj jetës

Ne ju ftojmë të hidhni një vështrim thellë në sekretet e mendjes tuaj të nënndërgjegjshme. E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të merrni një stilolaps dhe letër, të vishni kapele imagjinare dhe të ndiqni quizin e mëposhtëm…

Shkruani përgjigjet tuaja dhe ruajini ato deri në fund.

 1. Po vështroni detin. Çfarë ndjeni?
 2. Jeni duke ecur në pyll dhe duke parë tokën. Çfarë shikoni? Shkruani ndjenjën që keni pasur.
 3. Shikoni pulëbardha duke fluturuar mbi kokën tuaj. Si ju bën kjo të ndiheni?
 4. Po shikoni kuajt që vrapojnë. Çfarë emocionesh merrni?
 5. Jeni në shkretëtirë dhe para jush është një mur. Ju nuk mund ta shihni fundin e saj. Ka një vrimë të vogël në mur. Ju shihni një oaz përmes saj. Çfarë do të bësh?
 6. Ndërsa endesh nëpër shkretëtirë, papritmas gjen një enë plot me ujë. Cilat janë veprimet që bën?
 7. Ju keni humbur në pyll gjatë natës. Papritmas gjeni një shtëpi me drita të ndezura. Çfarë do të bëni.
 8. Ju jeni në mjegull dhe nuk mund të shihni asgjë. Cila është gjëja e parë që doni të bëni?

Çfarë domethënie kanë përgjigjet tuaja?

 1. Ky është qëndrimi juaj ndaj jetës, emocioneve dhe dëshirave tuaja.
 2. Kjo është mënyra se si ndiheni për familjen tuaj.
 3. Qëndrimi juaj ndaj grave.
 4. Qëndrimi juaj ndaj burrave.
 5. Kjo është strategjia juaj për zgjidhjen e problemeve.
 6. Kështu e zgjidhni partnerin tuaj seksual.
 7. Gatishmëria juaj për martesë dhe krijimin e familjes.
 8. Qëndrimi juaj ndaj vdekjes.

 

 

 

Burimi / https://betterifyouknow.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top