FB

May 18, 2022 | 9:49

Testi i xhaketës së Pranverës | Çfarë mendojnë njerëzit për ju sapo ju takojnë?

Pranvera është stina e rilindjes, gëzimit dhe ngjyrave par excellence. Për këtë arsye ajo ngjall dëshirën për të veshur rroba me ngjyra të ndezura, të cilat nuk do të guxonim t’i vishnim në stinët e tjera.

Megjithatë, kur zgjedhim një veshje me ngjyrë, ne fokusojmë gjithçka në tërheqjen e vëmendjes së vëzhguesit dhe nxitjen e menjëhershme të një reagimi emocional. Kjo është pikërisht fuqia e fortë komunikuese e modës dhe ngjyrave në veçanti. Por ne duhet t’i bëjmë vetes një pyetje: a jemi vërtet të vetëdijshëm se çfarë duam të komunikojmë kur veshim një veshje të një ngjyre të caktuar apo me një model të caktuar? Përgjigja është jo, në shumicën e rasteve.

Pikërisht ky është kuptimi i këtij testi, të kuptojmë sesi pavetëdija jonë shprehet (edhe) përmes rrobave që veshim.

Testi i xhaketës së Pranverës

Për të kryer këtë test, ju kërkojmë të lini mënjanë çdo paragjykim për atë që ju përshtatet apo çfarë është e keqe për ju: zgjidhni xhaketën e pranverës që ju pëlqen më shumë dhe lexoni profilin përkatës.

  1. Xhaketa rozë

Kjo xhaketë sportive rozë e thellë është thelbi i feminitetit dhe elegancës së zakonshme pop. Ky model është i butë në linja dhe jo shumë rigoroz në formë, ndaj përkëdhel trupin duke nxjerrë në pah format e tij. Nëse keni zgjedhur këtë xhaketë sportive do të thotë se jeni një femër që fokuson gjithçka tek feminiliteti por nuk është ai lloj feminiliteti delikat dhe i butë që shpesh lidhet me këtë ngjyrë. Kur njerëzit ju takojnë për herë të parë, ata mendojnë se jeni një person i gëzuar, i gjallë, me karakter të fortë. Duke qenë se pikërisht ky jeni ju, ata nuk e kanë aspak gabim!

  1. Xhaketa shumëngjyrëshe

Kjo lloj fantazie sigurisht që është shumë kërkuese nga pikëpamja e kombinimeve. Kur vishni një veshje të tillë, në fakt është e nevojshme të zgjidhni kombinime ngjyrash neutrale, të afta për të “mbështetur” peshën vizuale të kësaj fantazie. Nëse keni zgjedhur xhaketën shumëngjyrëshe do të thotë se jeni një person me karakter kompleks dhe shumëplanësh, me shumë interesa dhe pasione.

Nuk ju pëlqen aspak të kaloni pa u vënë re, përkundrazi: mendoni se të ngatërrohesh në turmë është një nga mëkatet më të mëdha vdekjeprurëse që një grua mund të bëjë. Për këtë arsye, ju instinktivisht keni tendencë të zgjidhni veshje të ndezura, të cilat bien menjëherë në vëmendjen e vëzhguesit. Njerëzit që ju takojnë për herë të parë mendojnë se ju jeni një person mbi krye dhe aspak i parëndësishëm, që nuk ka frikë të tregojë saktësisht se kush është dhe që nuk përshtatet kurrë me pritshmëritë apo rregullat e të tjerëve.

  1. Xhaketa jeshile

E gjelbërta është ngjyra e shpresës por edhe e qetësisë. Përmes këtij toni të ndritshëm komunikon energji të madhe dhe dinamizëm të madh. Nëse keni zgjedhur këtë xhaketë do të thotë që jeni një person që nuk ndalet kurrë. Ju pëlqen të rregulloni menjëherë rekordin dhe t’i lejoni njerëzit që njihni të kuptojnë menjëherë se cilat janë pikat e forta dhe të dobëta të karakterit tuaj. Nuk keni frikë nga asgjë dhe keni ndjenjën se asgjë nuk mund t’ju ndalojë. Nëse keni zgjedhur këtë xhaketë sportive, ajo që u komunikoni njerëzve që ju takojnë për herë të parë është se nuk jeni ngatërruar dhe se çfarëdo që të vendosni të arrini, do të jeni gjithmonë në gjendje t’i arrini qëllimet tuaja.

  1. Xhaketa e shkurtër me lule

Kjo mini xhaketë me lule është vërtet mishërimi i pranverës dhe feminitetit. Përveçse janë një nga simbolet absolute të pranverës dhe rilindjes së natyrës, lulet janë përdorur gjithmonë si një simbol për gratë. Ata që pëlqejnë të vishen me lule ndoshta kanë një lidhje të thellë me feminilitetin e tyre dhe besojnë shumë në fuqinë e bukurisë dhe mirësisë. Nëse keni zgjedhur këtë xhaketë sportive pranverore do të thotë se jeni një grua që beson se mund të ndryshojë botën me një “revolucion të butë”.

Ju jeni në gjendje të jeni të këndshëm dhe qetësues kur viheni në kontakt me njerëz të tjerë, të cilët, në një kohë shumë të shkurtër, përfundojnë duke u mahnitur plotësisht nga ju dhe aftësia juaj për të qenë gjithmonë kaq krijues, të kujdesshëm, të sjellshëm dhe interesantë.

 

 

 

Burimi / https://www.chedonna.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top