FB

December 9, 2021 | 8:35

Testi vizual dhe psikologjik që zbulon IQ-në tuaj në 2 hapa

Me koeficient inteligjence nënkuptojmë një vlerësim të inteligjencës së një ose më shumë subjekteve të shprehur në numra, kjo zakonisht vlerësohet me teste psikologjike që do të zbulojnë moshën tuaj mendore dhe rrjedhimisht inteligjencën tuaj.

Kryerja e këtij testi është shumë e thjeshtë, në fakt, brenda një imazhi të vetëm janë paraqitur dy figura që duhet të jeni në gjendje t’i dalloni, në bazë të asaj që do të mund të shihni së pari, mund të vlerësoni moshën tuaj mendore dhe inteligjencën tuaj.

Testi vizual i IQ-së

Shikoni imazhin dhe zbuloni se çfarë keni mundur të vini re së pari, grua apo pallua?

Gruaja

test-qi-2-1

Nëse gjëja e parë që keni arritur të vini re në imazh është gruaja, jeni njerëz shumë inteligjentë që nuk kaloni pa u vënë re, në fakt shumë shpesh jeni në qendër të vëmendjes. Ju jeni njerëz karizmatikë dhe të këndshëm që shumë iu marrin si shembull. Duajeni jetën dhe përpiquni ta jetoni plotësisht pa privime, ju jeni njerëz bujarë gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar të tjerët, të dashur dhe romantikë, IQ-ja juaj është midis 110 dhe 126 që do të thotë se jeni njerëz të talentuar.

Pallua

test-qi-1

Nëse gjëja e parë që keni mundur të shihni është pallua, jeni njerëz me ideale ironike dhe në të njëjtën kohë jeni njerëz shumë krijues. Shumë të shoqërueshëm dhe gjithmonë të gatshëm për të bërë miq të rinj që ju pëlqen të shihni anën e mirë në çdo person dhe në gjithçka. Një nga cilësitë tuaja është ajo e trajtimit të të tjerëve ashtu siç do të dëshironit të trajtoheshit, por kjo nuk ndodh gjithmonë, por pavarësisht kësaj ju nuk ndryshoni sjelljen tuaj dhe punoni edhe më shumë që marrëdhëniet tuaja me të tjerët të funksionojnë. Ju nuk jeni njerëz që gjykoni në bazë të aftësive tuaja krijuese, por mbeteni në intervalin e IQ-së që korrespondon me mesataren 92-109.

 

 

Burimi / https://www.amoreaquattrozampe.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top