Teste

November 30, 2017 | 11:21

Testi vizual psikologjik: çfarë shihni?

Testet vizuale psikologjike na ndihmojnë të zbulojmë diçka më shumë për personalitetin tonë, përkatësisht frikën, vlerat, qëllimet dhe aspiratat. 

Filloni testin, shikoni imazhin më poshtë për disa çaste dhe pastaj krahasoni rezultatet!

Personi që qëndron në kodër

Në qoftë se gjëja e parë që patë ishte personi në kodër do të thotë se jeni njerëz shumë realistë, që gjithmonë përpiqeni dhe përmbushni detyrat. Karakteri ju shtyn në kërkim të fitoreve, dhe mund të dukeni si egoist, por jeni njerëz të besueshëm si për kolegët edhe për miqtë.

Fytyra e një gruaje

Në qoftë se gjëja e parë që e keni parë është fytyra e një gruaje, ju jeni njerëz emocionalë dhe me një shqisë të gjashtë. Falë instinkt tuaj, mund të merrni vendime të drejta dhe jeni këshilltarë të mirë. Në anën tjetër, megjithatë, ju jeni vetmitar.

Hëna

Nëse më në fund, gjëja e parë që ju  patë është hëna, kjo do të thotë që jeni njerëz argëtues, të ashtuquajturit “miq” që të gjithë do të dëshironin. Ju jeni gjithashtu shumë largpamës, jeni në gjendje të mendoni përpara dhe të organizoni jetën tuaj në hollësi.

KUJDES: Testi është vetëm argëtim dhe nuk mund të zëvendësojë ndonjë analizë psikologjike . Këto vlerësime, megjithëse të përpunuara sipas kritereve statistikore dhe psikoanalitike, kanë karakter argëtimi.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com