FB

October 20, 2021 | 8:00

THËNIE / “Ajo që e bën ekzistencën të çmuar janë vetëm ndjenjat dhe ndjeshmëria jonë”

“Ajo që e bën ekzistencën të çmuar janë vetëm ndjenjat dhe ndjeshmëria jonë”. Hermann Hesse

 

00

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top