Thënie

October 31, 2020 | 8:00

THËNIE / Ajo që vlen shumë kërkon kohë dhe është edhe e dhimbshme

Ajo që vlen shumë është zakonisht e vështirë, kërkon kohë dhe është edhe e dhimbshme. Për të fituar duhet të investojmë kohë, përpjekje, para, energji.

Ypatios Varelas

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top