Thënie

November 2, 2020 | 8:00

THËNIE / Asnjëherë mos i besoni askujt që nuk ka sjellë një libër me vete

“Asnjëherë mos i besoni askujt që nuk ka sjellë një libër me vete”. Lemony Snicket, Horseradish

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top